Longevity - En blogg om hälsa - Veckan som gått!

Veckan som gått!

Min vecka börjar på fredagar. Kanske lite konstigt uttalande men jag skall förklara varför. Varannan fredag kommer barnen till mig och fredagen därpå åker de till sin pappa och jag åker till min pojkvän. Med andra ord så börjar allt bra på en fredag.
 
Ni som varit härinne med jämna eller ojämna mellanrum vet ju att jag gillar att träna. Den här veckan inget undantag. Första passet veckan som gick var således på just fredagen. Jag promenerade (ca två km) till gymmet direkt efter jobbet och körde ett strongliftpass. Just nu kör jag ett 3x12 program. Fem övningar och sen avslutar jag med något extra och i fredags blev det 100 situps och 100 plankstegar. 
 
På lördagen sprang jag 9 km (60 minuter).
 
På söndagen blev det jiujutsu, sparring en timma.
 
På måndagen blev det ännu ett 3x12 pass. Fem övningar och sen ett avslutande pulshöjande pass. I måndags blev det en Tabata på assaultbiken. Det var det sjukastye jag varit med om. Hahaha, lungorna tog stryk skall sägas. Riktigt jobbigt. 20 sekunder aktiv, 10 sekunder vila gånger åtta. Jag är glad att jag tränade på fastande mage.
 
På tisdagen blev det BJJ och så även på torsdagen. Bägge passen med fokus på fotlås. Riktigt givande. Vi har instruktörer i världsklass på mitt gym.
 
Onsdagen blev ett hemmapass. Fy fasen hade träningsvärk från Hell igår. Passet var fokus på armar och mage och det var lätt i början men efter halva fick jag kämpa mig igenom en del av övningarna. Kolla videon här får ni se själva.
 
 
 
Idag fredag var tanken att jag skulle förbi gymmet men ofta på fredagar så är man trött, kommer kanske iväg sent från jobbet och så kommer barnen och det känns mest akut att åka hem och laga middag. Så blev det idag. Ikväll skall jag dock köra ännu en stretching och meditation. Jag gör det varje morgon. När jag har barnen blir det tio minuter när jag vaknar och pojkvänsveckan blir det 20 minuter. 
 
Hur har er träningsvecka sett ut?
#1 - - Mason Jones:

Hey!

Do you want to increase sales for your business 24/7?

If so, you have to grab people’s attention quickly. And there’s nothing like a catchy explainer video to do the trick!

I have an exclusive offer available for the first 20 people that act on this message today, but you must act fast.

While you would normally pay as much as $600, or probably even $1,000, for a 60-second video like this, I am providing the same service for only $97.

Don’t be fooled by the price, we create high-quality videos, and you can see samples or order now at: https://bit.ly/explainer-animation-promo

Not sure if you caught it, but this offer is only good this week, for the first 20 clients, so you need to order now, before you miss out.

Again, this $97 promotion is for a 60-second explainer video and is for this week only. Don’t miss out!!!

Click Here Now To Watch The Animated Video That We Created To Explain It All
---> https://bit.ly/explainer-animation-promo

Cheers,
Mason Jones
Explainer Animation Studio

#2 - - Mike Quincy :

Hi there

Do you want a quick boost in ranks and sales for your website?
Having a high DA score, always helps

Get your madelein.se to have a DA between 50 to 60 points in Moz with us today and reap the benefits of such a great feat.

See our offers here:
https://www.monkeydigital.co/product/moz-da50-seo-plan/

On SALE:
https://www.monkeydigital.co/product/ahrefs-dr60/


Thank you
Mike Quincy