Longevity - En blogg om hälsa - Fördelen med att bli äldre?

Fördelen med att bli äldre?

I samarbete med Lumene
 
Haha, vet inte om det är en fördel men jag gillar att testa nya saker så därför är jag med i buzzador. På sista tiden så har de haft en del kampanjer med anti age krämer. Jag har haft flyt och fått testat ett par faktiskt. Den förra var helt fantastisk men kostar 685 kr så jag kommer troligen inte testa den igen. Nu fick jag chansen igen och denna gången blir det att testa en av Lumenes nyheter från serien Nordic Bloom. 
 

Det snabbverkande serumet stramar upp, återfuktar och slätar ut huden genast efter första användningen. Huden får en vacker lyster. Produkten bidrar till att göra fina linjer och rynkor mindre synliga och får huden att se fastare ut vid kontinuerlig användning.

 
Känns förmånligt ändå. Jag skall testa under en period och se om det gör någon skillnad. Får ta en före och efter bild. Ibland tycker man ju att det känns en otrolig skillnad men det syns inte lika mycket. 
 
 
Jag skall alltså testa serumet, andra flaskan från vänster sett. Skulle det vara så att denna fungerar bra så har den ett mycket bättre pris än den från det andra märket som kostade 685. Den här kostar runt 280 kr. 
0 kommentarer publicerat i Samarbeten
Taggar: buzzador, lovemylumene, lumene, lumenesverige, nordicbloombuzz