Longevity - En blogg om hälsa - Uppdaterat träningsschema inom kort

Uppdaterat träningsschema inom kort

I slutet på mars kommer jag genomgå en operation som gör att jag helt kommer behöva ändra mitt träningsupplägg. Jag kommer inte kunna brottas eller köra tyngdlyftning (framförallt överkropp) på ungefär två månader. Det betyder att jag behöver tänka ut ett helt nytt träningsupplägg en tid framöver. Jag kommer satsa på cardio, underkropp men också små muskelgrupper som greppstyrka, rehabilitera armbågar med mera. Jag kan inte påstå att jag ser fram emot detta men jag tänker samtidigt att det här är en frivillig operation och det kunde varit mycket värre. Det kunde varit så att jag inte hade kunnat träna alls. Dessutom har jag insett att det kan vara ett perfekt tillfälle att låta kroppen återhämta sig lite. 
 
Nu räknar jag ner, det är exakt så här många dagar kvar tills jag åker och har ett preoperativt möte, sen operation, några dagars vila, uppföljningsmöte och sen hem igen. Jag åker inte ensam, har min superhero med mig. Ser fram emot detta mycket.
  
Så fram tills dess får ni gärna tipsa på bra övningar man kan göra både på gym med utrustning och hemma utan utrustning. Kommer som sagt fokusera på ben, vader, rumpa. Så småningon mage och sen sakteligen tillbaka till träning av hela kroppen och brottning som vanligt.
 
 
 
 
#1 - - Hanneles bokparadis:

Bra träningsböcker, att göra hemma utan annat än med sin kropp:
http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2020/06/bocker-jag-fatt-av-sonen.html

#2 - - Cecilia:

Skickar varma lyckoönskningar till dig redan nu. Hoppas att allt går bra!

Svar: Tack det var snällt!
Longevity - en blogg om hälsa