Longevity - En blogg om hälsa - Studentlivet

Studentlivet

Betalt annonssamarbete med payup
Jag valde att byta inriktning sent i livet. Jag tänkte att det är nu eller aldrig så när jag nyss fyllt 46 år så bestämde jag mig för att utmana mig själv och sätta mig på skolbänken igen. Det var nog ett av de bättre besluten jag fattat faktiskt. Nu går jag sista ynka månaderna innan jag är färdig grundlärare med inriktning fritidshem och idrottslärare för årskurs F-6. tre år på universitetet har snart sett sin ände. Jag ser fram emot att komma igång och jobba. 
 
En annan sak jag ser fram emot är att få bättre ekonomi. Studentlivet tär på krafterna. Eller uppriktigt sagt så är det enda negativa med studentlivet stressen över hur man skall få ekonomin att gå ihop. Hade jag varit ensam hade jag tagit det med en klackspark men nu är ju jag förälder och skyldig att försörja mina barn. 
 
Jag kommer definitivt att börja spara när jag börjar jobba. Det finns ingenting som känns mer viktigt faktiskt. Spara så att jag har en buffert ifall något oväntat skulle hända. Det om något är stressreducerande. Jag har tittat på lite olika alternativ för sparande och på Payup så finns det massor av bra tips kring sparande och investeringar av olika slag. Man vill ju spara men det hade varit ännu trevligare om man kunde få pengarna att växa. Nästa steg när skolan är klar är att lära mig om hur jag kan investera på bästa sätt. 
 
 
#1 - - Cecilia:

Det är inte lätt att vara student och få livet att gå ihop på samma gång.


Svar: Nä verkligen, men nu börjar slutet närma sig :-)
Longevity - en blogg om hälsa