Ni glömmer väl inte bloggkärleken?Jag har så mycket kärlek att ge och jag tror jag glömde att ge kärlek själv när jag lade upp inlägget. Mitt inlägg går utan tvekan till Mirka den här veckan. Mirka är en av de absolut trevligaste och mest jordnära människor jag träffat. Hon har ett enormt hjärta med plats för många människor. Mirka får ofta utstå näthat för att hon råkar ha en välbesökt blogg. Mirka är en av de kvinnor som finns på min "att beundra lista". Den största anledningen är att hon är en människa som inte är rädd för att ha en ståndpunkt och dessutom står fast vid den även om kritiken haglar. Mirka!! You go girl!
Nu till dagen!

Idag har jag varit på en mycket givande kursdag tillsammans med många eldsjälar! Kurs i socialt företagande. Alla har vi det gemensamt att vi brinner för att se människor utvecklas och våga tro på sig själva. Vi kommer från massor av olika organisationer/verksamheter och det är himla bra.

Här hölls kursenMiljön runt omkring är väldigt vacker


Väl hemma blev det en väldigt god middag måste jag säga. Kasslergratäng med grönsaker gratinerad i ugn med en sås av bland annat creme fraiche. Mums!!

Lilla Milla har en kompis, en långörad sådan. En present från morfar som fallit väl ut!Vad har ni gjort idag?