Jag sållar mig till tyckarna som finns överallt, särskilt på Aftonbladet!

Visst är det roligt med debatt men borde man inte ha kunskaper i ämnet man debatterar?

Jag går inte ut och pratar ner senaste teknikprylen från apple för jag har inte en jäkla susning om vad det handlar om. Jag pratar inte ner insulinet som diabetiker får för jag har liksom fattat att personer med diabetes inte fejkar. Det finns hur många saker som helst som jag väljer att inte påbörja eller deltaga i med mina bristande kunskaper eftersom det förmodligen skulle göra mer skada än nytta och jag skulle förmodligen göra bort mig a det grövsta.

Men si så har vi den där lilla bölden vid namn ADHD. Den får tamejtusan vem som helst utrymme att såga ner för visst är vi bara ett gäng lata jävlar som lever ut vår ilska och skyller på bokstäver när det blir fel. Eller? Vi uppfostrar med glädje våra ungar till att bli odrägliga och överaktiva eftersom vårt största mål i livet är att se till att de skall sumpa hela skolgången så de per automatik belastar skattebetalarna som vuxna genom att leva på socialbidrag.

Ett annat mål vi har, åtminstone i runda slängar sisådär en 50% av oss är att få in våra ungar på anstalterna runt om i landet för vilken förälder vill inte att ens barn skall få sådana meriter? Självklart tycker vi att det är bättre att de köper fuldroger på gatan och riskerar dö med jämna eller ojämna mellanrum än att de får chansen att pröva beprövade läkemedel. Hade inte ni också tyckt det? jag menar bättre att vara beroende än icke beroende eller?

Nä vi Bokstavsinnehavare med barn bidrar gärna till marginaliseringen, vi tycker det är skitbra med kortsiktiga lösningar för då får vi ju se till att kosta samhället så mycket pengar som möjligt. Hooray för det eller hur!
Får se, vad är det mer vi vill bli uppmärksammade för? Vi tycker om att ta oigenomtänkta beslut, särskilt de som saboterar för oss under väldigt lång tid. Vi tycker om att straffa ut oss hos andra människor eftersom vi gillar att vara hatade, oönskade och energisugare. Skulle inte ni ha gillat det? Mobbad för sina svårigheter är väl varenda människas högsta önskan?

Just det ja, jag glömde..det är ju för tusan bara att skärpa sig!! Kan någon slänga hit en livrem då tack!

PS! För att inte bli missförstådd så vill jag bara förtydliga att precis vartenda ord är ironi DS!Obs personen på bilden har ingenting med inlägget att göra! ;-)