Det börjar likna en fredagsblogg det här ;-)

Det känns iofs sunt ...

Ja, så svischade ytterligare en vecka förbi. Det har hänt ganska mycket men i vilken ände jag skall börja det vet jag inte haha.

Förra söndagen publicerades en artikel GP i varje fall. Tyvärr kom den inte på nätet men den handlade om att visa upp en positiv bild av ADHD och trots tuff bakgrund kan man lyckas i livet ändå. Har tyvärr ingen fungerande scanner men en bild på artikeln.Som ni ser på en av bilderna tar Mathilda kort på fotografen, här är den bilden:Hon är för skön den lilla loppan :-)

I tisdags manifesterade några av oss utanför F-kassans kontor för att "hedra" de som tagit livet av sig pga oron över att bli utförsäkrade. När man har exempelvis en svår depression så är självmord enda utvägen i mångas tankar när man står inför det faktum att ens finansiella trygghet kommer försvinna.Efter det var det dags för vinterns höjdpunkt, Depeche Mode...
Jag hade vansinnigt roligt, dansade som en galning. De som satt bredvid mig var kanske inte riktigt lika roade men är det ös så är det ;-)Torsdagen var andra cirkeltillfället, ALLA som var med första gången kom även denna gång samt två nya. Det här är något som är få förunnat, att få skapa något nytt tillsammans med andra som har en jäkla massa tillgångar!! Ser fram emot nästa torsdag!

Idag är ledig dag och den skall jag njut av, nästa vecka drar planeringen igång av det nya projektet på jobbet som jag skall vara med att starta upp. Det ser jag verkligen fram emot.

Fick dessutom frågan om jag vill sitta med i en projektgrupp på jobbet med andra organisationer inom funktionsnedsättningsområdet. Det är ett forskningsprojekt som handlar om barn, perception med mera. Det skall bli väldigt intressant. Har dessutom blivit inbjuden att föreläsa för personalstyrkan på en enhet inom den organisation jag är anställd. Det händer mycket nu!

Även om allt känns väldigt bra nu så kan jag inte undgå tt bli trött, igårkväll när cirkeln var slut vr jag helt tom i bollen så att komma hem till bland annat de här små underbara liven är bästa medicin...

 

Kuddkrig, det är kul det....

Hoppas ni alla får en finfin helg
Imorgon bär det av till Uddevalla för egen del..skall informera om ett nätverk jag är kontaktperson för bland annat