Oj, vad fort tiden gick... det har hänt massor

Onsdagen bjöd på födelsedagskalas för lilla loppan som fyllde sex år, HURRA HURRA HURRA!!

På torsdagen var jag på utvecklingssamtal på grabbarnas skola. Pratade lite strategier med lärarna som skulle med på stadsdelschefsmötet. Kändes helt OK.

På fredagen bar det av med tåg till Stockholm och vidare söderut till Bommersvik. En helt fantastisk utbildningshelg med massa ny kunskap och många nya fina vänner över hela landet.Tyvärr tar det enorm tid att ladda upp bilder idag så jag får bjuda på fler när det går lite fortare. Utbildningen heter "Med starkare röst" och vi skall utbilda "representanter" i att finna argument och metoder för inflytande och att inflytande är början till förändring i positiv bemärkelse.

Vi skall erbjuda styrelsen att utbilda dem och så har jag fått förfrågan om att ge utbildningen i ett nytt projekt som är på gång. Jag berättar mer om det blir av.

Idag har jag först jobbat, sen var jag på möte med representanter från en politisk organisation och en ideell förening. Efter det mötte jag upp en klassförälder så åkte vi och hade möte med stadsdelschefen och skolchefen. Två lärare var med också.

Resultatet var positivt. En arbtsgrupp/referensgrupp skall tillsättas som skall träffas en gång per månad för att få ta del av information hur processen fortgår. Ingen flytt av skolan nästa höst, så nu känns det tryggare. Inga beslut har tagits och fortsättningsvis kommer vi bli informerade av referensgruppen om alla förändringa medan de pågår. Jag har anmält intresse för att vara med i föräldragruppen. Jag tycker att detta är superviktigt!

Imorgon skall vi ha föreläsning i Borås, jag skall med som support efter jobbet. Det skall bli fantastiskt roligt. Resten av veckan är det arbete och ev styrgruppsmöte med ett annat projekt på torsdagen. Mellanson skall få sin spruta på onsdag, då vill han att jag är med så jag får smita dit på lunchen.

Nu skall jag ta en runda och se vad ni gjort :-)