Hemma igen...

Hmm...spårvagn, cooltVäl framme så var jag tvungen att testa att kasta kottar. Det var kul, jag träffade varenda en.. Tanten var observant och såg att jag vänsterhänt med så det sa hon till mamma att vi skulle vara rädda om :-)
Själv hade hon tvingats till högerhänthet så det hon var bäst på var att hålla vänsterarmen bakom ryggen .. Tänk vad man gjorde förr...Sen fick jag köra motorcykel, vaddå enkelriktat..vem bryr sig :PSen brottades jag med världens största groda, den var livsfarlig så jag var tvungen att skrika..bits inte hela tiden..då lugnade den ner sig en aning ;-)Sen tyckte mamma att jag skulle få en autograf av Niclas Alexandersson (IFK Göteborg), men vaddå fotbollsproffs?? Här skall det raddas koner..det är kul!
(Fick autografen ändå).Alltså, inte en lördag utan en banan!Sen lekte jag lite, det krävs en hel del koncentration för att det skall bli bra..mamma gillade stilen ;-)Sen blev det lite pärlande med storasyrran och hennes kompisInnan vi gick därifrån så var jag bara tvungen att hoppa runt i alla bollarna...Och mamma behövde bara betala 120 kr för att titta när jag lekte ;-)

Efter mässan gick vi till McDonalds, därefter somnade jag av någon underlig anledning... Kan inte förstå varför :P

Nu ska mamma snart laga middag..och jag ska ta det lugnt och titta på TV