Longevity - En blogg om hälsa - Nu har jag haft en lite längre paus igen

Nu har jag haft en lite längre paus igen

I perioder så tappar jag intresset för att skriva men det kommer alltid tillbaka förr eller senare. Jag har haft lite smådippar senaste tiden och jag kan inte riktigt sätta fingret på det men delvis tror jag att det handlar om de prestationskrav jag har på mig själv. En annnan aspekt jag tror spelar in är jag har större behov av positiv feedback är vad jag får. Det betyder inte att jag inte får positiv feedback, det betyder bara att jag tror att jag behöver mer.
 
Det är bland annat sådana saker som jag arbetar med varje dag mentalt. Att förutse scenarion och ändra riktning för att jag vet att det är mina egna hjärnspöken som styr. Jag tror att jag kommer att kunna hantera det här utan problem under en överskådlig framtid. Jag har gjort en del progression redan så det känns rimligt.
 
En annan sak som jag arbetat med på senare tid är att träna varje dag. Istället för att ta vilodagar så ser jag till att träna varje dag men aldrig hårdare än vad kroppen eller psyket klarar av. Juat nu är jag på dag 51 i rad. Så länge jag håller mig frisk så finns ingen anledning att bryta streaken. Jag kör min hypertrofi, bjj och ett och annat löppass. Jag skall försöka skapa en struktur med mer regelbundna tider eftersom jag jobbar heltid nu och har det ganska stressigt. De nya rutinerna skall bygga på den ork jag har kvar efter jobbet. Vissa dagar är det myckwt, andra dagar ingenting.