Longevity - En blogg om hälsa - Testsommar!

Testsommar!

Jag skall ju jobba hela sommaren förutom nu i juni. Lyckades inte få några tider i juni så får passa på att hitta på lite saker nu och dessutom beta av lite måsten. Dock kommer jag ju inte jobba vareviga dag i sommar. Det blir en hel del dygn så det innebär att det också blir en del luckor i schemat. De här dagarna har jag tänkt att jag skall besöka lite olika ställen i närområdet som jag varit sugen på men inte kommit iväg till. Det kan handla om lokala sevärdigheter, utegym och hinderbanor eller besök på öar. Jag har lite kommit av mig med mina utflykter på senare år och det finns flera olika anledningar till det såklart. En av dem är att barnen inte visat samma intressen som tidigare. En annan är att jag valt att lägga ledig tid på extra träning. 
 
Första vi kommer göra som händer nästa vecka är att vi åker till Härlanda tjärn, tar med grill men också min slackline så vi kan leka lite med balansövningar. Där har vi varit många gånger förut men det är trots allt ganska mysigt och det finns mycket att se om man tittar på rätt ställen. Det finns ett utegym och det finns flertalet badbryggor. Jag har beställt en ny laddare till min systemkamera så tanken är att ta lite fina bilder och sen skriva inlägg som kan vara till hjälp om någon annan är sugen på att ta sig dit. 
 
 
(Bild lånad från google)
 
Jag var faktiskt där förra veckan, dottern badade och jag och kompisen satt och solade och matade änder. Det var trevligt och lagom med folk. Vi får se hur det blir nu på lördag. Vädret lovar 25 grader så det finns en risk att det kan bli trångt.