Longevity - En blogg om hälsa - Körkort!

Körkort!

I samarbete med Trafiko.
 
Nu när jag äntligen är klar med mina lärarstudier så skall jag ta tag i saker som jag skjutit på alldeles för länge. Jag har börjat att ta körkort i flera omgångar under årens lopp men aldrig kommit till punkt. Nu finns både självförtroendet och viljan att för en gång skull bli klar. Det har gått lång tid sen senast jag försökte så jag får börja om från början men det får bli så. 
 
Jag ar googlat runt lite och försökt hitta bra leverantörer och fastnade för Trafiko. Med Trafiko får man hjälp med alla steg till körkortet. Oavsett hur långt man har kommit hjälper de dig med körkortsteorin, handledarkursen, riskettan och risktvåan. Allt på samma ställe helt enkelt. Det uppskattar jag. Du kan hitta risktvåan i Göteborg men också risktvåan i Stockholm.
 
I höstas gick jag och min pojkvän handledarkurs. Det var en intressant upplevelse. Vi skulle gått den tidigare men så kom corona och alla trafikskolor stängde ner sina handledarkurser. Det som är intressant när man går den typ av kurs är alla människor som är där. Så totalt olika personligheter. Det finns alltid den där som pratar hela tiden, den där som är missnöjd och suckar, den där som försöker vara positiv för allas skull och hålla stämningen uppe. Vi började köra lite i höstas också, på parkeringsplats, hahaha det var svettigt värre men det gick bra. Vi beslutade dock att ta en liten paus eftersom det bara blev mörkerkörning pga årstiden. Jag hoppas att vi kommer igång snart igen även om det känns lite sådär. Min pojkvän har nämligen köpt ny bil. Scary hahaha.
 
Jag har bestämt mig för att försöka ta körkort för automatväxlade bilar. Jag ser inte i min framtid att jag kommer köra en manuell bil så jag gör det lite lättare för mig. Kanske ett dumt beslut men då får jag kanske uppdatera om jag märker att det behövs. 
 
 
På bilden är det min pojkvän som kör