Longevity - En blogg om hälsa - Utflyktsmål "En annorlunda femkamp"

Utflyktsmål "En annorlunda femkamp"

Det här var lite speciellt. I Eriksbergshallen har Quality hotell 11 öppnat en femkamp i jätteformat i samarbete med Glenn Hysén om jag förstått rätt. Jag såg det swishade förbi i mitt flöde på facebook så jag tänkte att det kunde vara kul att testa. Vi bor ju ganska nära och priset var ändå överkomligt. I efterhand kan jag tycka att 150 kr för vuxen är att ta i men det är väl vad det kostar nu för tiden. 
 
Vi fick ett väldigt trevligt bemötande i varje fall och personalen i intilliggande retaurang var väldigt hjälpsamma och tillmötesgående. Femkampen hade ganska många stationer. Runt tio om jag kommer ihåg rätt. Där fanns kubb, boule, mini-padel, jättejenga, jätte "sänka skepp", rundpingis, jätte "fyra i rad" med mera. I samma hall fanns även en hörna med lite arkadspel och flipper. Det ingick dock inte i priset utan kostade extra. Mina favoriter var mini-padel och kubb. Det kan bero på att jag gillar att röra på mig och det får man utlopp för i de aktiviteterna. Jag tyckte till en början att det hela kändes lite B men upplevelsen växte med tiden. Jag tror att det här framför allt kommer vara en grej man gör med kompisgänget efter några öl även om det var skoj även för barn. 
 
Det kostade 150 för vuxen och 75 för barn om man valde femkamp. Man kunde välja trekamp om man hellre ville det. Varje station skall ta 15 minuter. Man fick med sig ett scorecard, en penna och en äggklocka för att hålla tiden. Min tioåring tyckte att det var roligt och vad jag kunde se så gillade hon också mini-padel bäst. Vi kommer inte besöka igen hur som helst. Har man gjort det en gång så har man gjort det.
 
Beskrivning saknas.
 
Beskrivning saknas.
 
Beskrivning saknas.