Hösten är officiellt här eller?
I Göteborg har vi bara regn och blåst sedan ett par veckor tillbaka. Igårkväll blixtrade det och åskade för fullt. Höststormarna börjar komma in. Idag skiner solen delvis men ingen värme att tala om. Jag är ganska glad att jag har resor att se fram emot när det är som mörkast. Igår bokade jag flyg till Brasilien då jag och Milla (yngsta) åker i ett par veckor. Utöver det skall jag ju iväg redan på Nyårsafton helt själv till Goa. Den resan var bokad sedan länge, långt innan jag fick frågan om att åka med till Brasilien.

Förra helgen var jag med några kompisar på snabbvisit i Budapest, fantastisk stad. Vi var på spa, käkade gott och var iväg och rullade (Brasiliansk jiu jutsu). Rekommenderar Budapest!


Stort spa med 18 bassänger totalt, bastu och massage. Vi tog tunnelbana dit, väldigt söt typ Östeuropamodell. Haha, härligt.


Förutom Budapest så har jag och den lilla hunnit med att besöka polisrytteriet. Det var häftigt. Har en kompis som jobbar där.

 
Här är fina Viola <3
I övrigt jobb, träning, träning och lite mera träning. Varit på seminarie och kört lite MMA. Bra veckor sedan sist med andra ord. Hoppas ni haft det bra!
#1 - Felicia

fina bilder :)

#2 - Rauha

Fint namn på en häst, min bekant heter så också 👍

#3 - Anonym

En mycket sund inställning till livet.Njut av livet och lämna skiten till kommande generationer.Vi får väl bara hoppas,med tanke på hur bråttom du verkar ha att förstöra planeten,att det inte blir den generation du själv lever i.

#4 - Madelein Larsson Wollnik

Klart att din kommentar var anonym. Puss på dig.

#5 - Madelein Larsson Wollnik

Klart att din kommentar var anonym. Puss på dig.

#6 - Jessica Högberg

Oj så mycket härligt du gjort och har inplanerat!