Hösten är officiellt här eller?
I Göteborg har vi bara regn och blåst sedan ett par veckor tillbaka. Igårkväll blixtrade det och åskade för fullt. Höststormarna börjar komma in. Idag skiner solen delvis men ingen värme att tala om. Jag är ganska glad att jag har resor att se fram emot när det är som mörkast. Igår bokade jag flyg till Brasilien då jag och Milla (yngsta) åker i ett par veckor. Utöver det skall jag ju iväg redan på Nyårsafton helt själv till Goa. Den resan var bokad sedan länge, långt innan jag fick frågan om att åka med till Brasilien.

Förra helgen var jag med några kompisar på snabbvisit i Budapest, fantastisk stad. Vi var på spa, käkade gott och var iväg och rullade (Brasiliansk jiu jutsu). Rekommenderar Budapest!


Stort spa med 18 bassänger totalt, bastu och massage. Vi tog tunnelbana dit, väldigt söt typ Östeuropamodell. Haha, härligt.


Förutom Budapest så har jag och den lilla hunnit med att besöka polisrytteriet. Det var häftigt. Har en kompis som jobbar där.

 
Här är fina Viola <3
I övrigt jobb, träning, träning och lite mera träning. Varit på seminarie och kört lite MMA. Bra veckor sedan sist med andra ord. Hoppas ni haft det bra!
Det blir lite som det blir med bloggandet
Vad har hänt sedan sist då?
Jag har haft möte ang filmen jag skall vara med i, spännande
 
 
Foto Simon Borka Gunnarsson
 
Jag har tränat och passerat 200 pass det här året. Målet är 300 innan siste december.
 
 
Jag har skaffat mig en ny tatuering
 
 
Jag har jobbat såklart, alla tre jobb. Sen har jag umgåtts med mina barn och börjat kolla på GoT. Är inne på säsong tre nu och undrar varför jag inte börjat kolla tidigare. Har inte haft tid helt enkelt. Vad har ni gjort?