#wellnesswednesday
Ja det här hade ju kunnat bli ett riktigt hurtig inlägg om all trevlig träning och friskluft jag kunde fått men nääää. Förkylningen har satt klorna i mig och jag har inte kunnat träna sedan i söndags. Känns som jag har taggtråd nerkört i halsen ungefär. Kan inte prata utan att jag börjar hosta och när jag hostar gör det ont. Jag brukar bli frisk ganska snabbt men vi får väl se. Började känna av det i söndagskväll och är inte bättre ännu.
Så istället får det här bli ett "detta skall jag göra när jag kommer hem från jobbet inlägg". Har googlat runt lite efter huskurer och hittade ett recept på expressen som såg jäkligt äckligt ut och det menades att det funkar fint. Att det ser äckligt ut ökar antagligen möjligheterna för att det skall fungera. Då får en åtminstone något när en tvingat i sig det.
Recept:
1 glas
1 granatäpple
2 cm ingefära
1 näve basilika
flingsalt
Dela granatäpplet och ta ut kärnorna, blanda allt utom saltet i en juicemaskin (som tur är har jag en sådan som jag fått av mamma). Strö på lite flingsalt, klart. Sen är det bara att hoppas att det är en dunderkur.
 
 
Bilden har jag lånat här
#1 - Ljuva Julia

jag är också förkyld och deppig :/ det där receptet låter vedervärdigt (för jag avskyr granatäpple oooch färsk basilika). Ska dricka vatten och äta apelsin istället ^^

#2 - Hanna Karlsson

Jag tyckte inte att det såg äckligt ut. Hoppas att du snart mår bättre.

#3 - Mikaela

Inte kul med förkylning. Jag börjar känna mig lite krasslig men hoppas att jag kan hålla det borta :/

Svar: Krya krya
madelein.se