Vuxenpoäng
Hur många gånger har man inte sagt till sig själv att; - Jag borde göra lunchlådor, det blir så dyrt att äta ute varenda dag. Hur många gånger har man helt enkelt låtit bli? Idag jobbade jag hemifrån så jag passade på att fixa extra mycket mat, ta slut på rester och grönsaker som gick på sista versen och fick faktiskt ihop matlådor för tre fyradagarsarbetsveckor (shit det var ett långt ord).Jag känner mig oförskämt nöjd. Skulle kunna skryta om det här för evigt men då känns det som om jag måste prestera ytterligare när dessa är slut och det vet jag ju inte om jag kommer lyckas med.
Men som rubriken säger, helt klart vuxenpoäng!
Sex matlådor med bönpasta och ekologiska morötter, brocolli, blomkål samt chilibits och falafel från frysdisken. Sen blev det sex matlådor med ekologisk fusilli med oumph, rödlök, majs och champinjoner. Det enda jag behöver göra på kvällen innan nu ett tag är färsk sallad. Smidigt värre. Halleluja!
 
#1 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

#2 - Madeliene

ÅH vad duktig du är <3

#3 - Johanna Utterberg

Oj vad duktig du är! :)

#4 - Madeliene

svar: jo jag vet, jag gör det mycket för att slippa tänka på verkligheten, de riktiga problemen. Det värsta av allt är väl att psykiatrin inte förstår allvaret. Dom har bara sagt åt mig att skärpa mig och växa upp.

Svar: <3 saknas tyvärr både kunskap och engagerade människor på många håll inom psykiatrin. Hoppas de goda exempel som finns sprider sig
madelein.se

#5 - Inga Magnusson

Himla smart med matlådor på jobbet! Jag körde med det mina sista arbetsår. Det smakar ofta bättre och är absolut billigare. Lite succesivt bytte jag ut plastlådorna mot glaslådor. Då kunde jag värma direkt i lådan i micron och äta ur den. Gillar inte att äta i micrad plast.