Vad hände med följefredag?
Ja, jag hade en riktig slappardag igår för ovanlighetens skull. Jag satte inte klockan utan sov tills jag vaknade (ca 09.00), duschade packade träningsväskan och åkte till klubben så jag var där vid 11.30. Tränade nån timme, gick till bolaget, handlade lite annat till halloweeenfesten ikväll och sen åkte jag hem och lade mig i soffan och kollade på serier och sen blev jag liggandes där hahaha.
Idag får ni ta del av mitt #followfridaytips istället.
Jag hittade hit när jag kikade på nomineringarna till Guldhjärtat 2017, årets sociala media influencer. Tyckte att motiveringen var så fin och gick in och kikade. Har precis börjat läsa och kommer följa ett tag.
"Jag har följt Mathias i drygt ett år och han är fantastisk på att inspirera med sina no bullshit genuina inlägg. Han bjuder på sig själv och sina erfarenheter och tillkortakommande lika mycket som sina framgångar. Han är aktiv med sina följare och svarar på inlägg och kommentarer vilket gör att han känns äkta. Hans artiklar, podcasts och inlägg är baserade på fakta och hållbara råd. Mathias är en kille som inte haft det lätt i livet, han har gått igenom mycket och istället för att vara bitter och sur så har han vänt på det negativa och tagit fördel av det. Han kan förklara de svåraste sakerna inom träning och kost till det enklaste så att en 4-åring förstår. Mathias förstår att en persons ”mindset” är ännu viktigare än den fysiska aspekten och arbetar mycket utifrån det.  En intelligens och coachning som inte många har i vårt avlånga land. Han driver en av Sveriges största bloggar och har även poddar, skriver böcker och mycket mer.  I grund och botten så har Mathias alltid hjärtat med sig, det är det viktigaste för honom! För mig och många andra är Mathias en fantastiskt förebild som förtjänar mer!"
Det får bli veckans followfriday!