#saturdayswag
Igå var det ju lördag, swag för mig är att göra det en tycker är roligast och som får en att slappna av mest. Lördagen bjöd på ett BJJ seminarie i Helsingborg. Jag tog tåget 07.35 från Göteborg och var framme på en och en halv timme. Hade turen att bli upplockad av en FB-kompis och hans dotter. Dojon låg lite utanför och bussarna gick sådär en lördag. Kul tycker jag hur facebook ger möjligheter till nya bekantskaper. Det var på Kaisho kampsport som också är ett kampsportsgymnasie.
Första seminariet började 11.45, det var Brasse/amerikanen Mark Ramos som höll i det. Riktigt bra öppen guard passeringar från knee slide/cut/slice. Jag hoppas jag får chansen att testa idag annars kommer jag glömma av dem. Mitt minne är som teflon.
Andra seminariet hölls av Rafael Salomao (Brasse). Han höll seminariet på portugisiska men Mark översatte. Massor av bra passeringar från delariva guard. Varje seminarie höll på ungefär 1,5 timme och avslutades med några rundor sparring. Jag åkte på en armbar så armen knakade det sista (trodde jag skulle kunna ta mig ur och tapade för sent).Det känns idag kan jag meddela.
Som sagt, lördag swag, jobba stenhårt!
#1 - Johanna Utterberg

Vad roligt! :)

#2 - Anna

Det låter spännande!
Sv: Det är en salong i Sundbyberg, Moment, http://www.sparklingmoment.se, som anordnar resan. De samarbetar sedan med en yogalärare och en tränare. Konceptet kan varmt rekommendera:)!