Pratar män också skit?
Alltså jag har alltid fått höra att män är de som använder härskartekniker mest? Jag har sällan eller aldrig stött på män som använder sig av osynliggörande, däremot en hel hög med kvinnor. Möjligtvis att män på höga positioner gör det på arbetsplatser men inte på de jag haft genom åren. Kvinnor verkar ha så svårt för att se andra kvinnor lyckas. Kvinnor har svårt för att se att andra kvinnor är omtyckta av andra. Jag generaliserar naturligtvis men det är helt klart vanligare med drama och subtila sociala spel bland kvinnor än bland män. Om man som kvinna har svårt för det spelet och hellre umgås med män, ja då blir man en Hoe.
Jag vet inte om det har att göra med dåligt självförtroende? Att kvinnor inte stöttar andra kvinnor alltså? Att de behöver prata ner någon annan för att lyfta sig själva? Kvinnor använder subtila metoder också, typ som osynliggörande, att ignorera, att inte lyfta och peppa helt enkelt. Systerskap vad är det? "Real Queens fix eachothers crowns". Jag vet inte, håller ni med?
 
#1 - Bunny

Jag håller med, stöter på detta jätte ofta. Så fort någon lyckats med något som man inte själv gör så måste man trycka nere henne. Jättetrist :(

#2 - Miss Baby Peaches

Jag kan också tycka att det är så. Jag har varit utsatt för det på två av tre arbetsplatser. Eller ja, inte utsatt men tydligt märkt av det. Tycker att texten i bilden är så himla rätt!

#3 - Johanna Utterberg

Håller helt med dig, det är så mycket trycka ner andra för att komma högre upp själva. Har haft problem med sånt på arbetsplatser och då har det alltid handlat om kvinnor som använder den metoden, det är hemskt! Så galet o-charmigt med folk som inte kan unna andra glädje.