Inget djävla höstmys här inte
Alltså jag förstår verkligen grejen med höstmys, en får grabba tag i alla livlinor som finns. Årstiden i sig gör att man vill gå och lägga sig för att inte vakna upp förrän de första vårfåglarna kvittrar. Vad är ens meningen med denna gråa, tråkiga, regniga period? Jag bor liksom i GÖTEBORG!!! Har ni upplevt en höst och vinter i Göteborg på senare år? En måste vara infödd för att överleva deppet.
En av de sakerna som får mig att överleva är min träning, alltså jag älskar träningen. Bästa partnern jag någonsin haft. Inget gnäll, inget bråk, inget klagan och inget som gör en besviken (alltså en får ju ont i kroppen ibland men det är självförvållat så¨det är ok). Träningen är verkligen da shit för att må bra. Men nä, inte ens det får en unna sig hela hösten för ett tu tre åker en på en mancold from hell. Nä jag är ingen man jag vet men förkylningen måste vara en mancold för det känns nästan som jag håller på att avlida. Taggtråd i halsen, typ nålsögon i näsborrarna som luften skall passera och hostan från stället som Gud glömde. Jag hatar hösten. Jag hatar höstförkylningar.
Så nä, inget djävla höstmys här inte, så tillvida inte högvis med snorpapper, hosta som får en att kissa ner sig nästan, ingen aptit (och jag älskar mat), ingen ork, räknas som mys. En sitter i soffan och hoppas att av som ett under att en magisk fe skall komma och städa eftersom en retar sig på att det är stökigt men orkar inte lyfta benen. Men vem vet, det kanske hjälper att vira om sig en filt och tända lite ljus, NÄ, skulle inte tro det va... *bitter*
 
 
#1 - Felicia

Håller med om träningen, riktigt bra för att inte bli deppig. Jag föredrar väl själva kombon med det och sedan "höstmyset" med ljus, böcker & tv-serier :) att vara ute är inte så nice dock.

Svar: Kan iofs hålla med :-)
madelein.se

#2 - Lissen

Det kommer bättre dagar

Svar: Visst gör det :-)
madelein.se

#3 - Ljuva Julia

jjag känner verkligen med dig. Och mig, som har typ öroninflammation ;/

Svar: Ja stackars oss
madelein.se

#4 - Anonym

Men fina vännen, vilken förkylning! Stackars! Smågodis å en film? Vi ses på måndag. 🎈

Svar: Ja det gör vi, tur du skrev en ballong annars hade jag inte fattat att det var du ;)
madelein.se