Höst, hiss eller diss?
Jag är en person som inte är särskilt förtjust i hösten. Ok, soliga dagar med 10-15 grader utan blåst är väl ok men för övrigt BLÄHHH! Jag bor ju på Västkusten så höstarna är lite råare, blåsigare och regnigare än i övriga landet dessutom. Om en som jag haft perioder i livet med tunga depressioner (20 år sedan nu senast), så blir hösten jobbigare. Det blir mörkare, mindre D-vitamin genom solljus, gråare (framförallt när löven ramlar av). Det är svårt att se positiva saker med hösten för mig. Det jag ser är att jag har en lång period framför mig där det bara blir mörkare, gråare och ruggigare. Vintrarna här går inte heller att se fram emot eftersom de är i princip obefintliga, en enda lång lite kallare grå höst bara.
Jag vet att många tycker om hösten. För ett par dagar sedan när jag satt och åt lunch så kom det en man och satte sig bredvid mig och började prata. Han frågade om det var ok och jag hade inget annat för mig än att äta så jag sa ok. Han berättade just hur han tyckte om hösten på grund av att all prestation över att behöva gå ut och göra saker försvann. Han upplevde att det var mer tillåtet ur social synvinkel att slappa på hösten. Jag hade aldrig funderat över det på det sättet.
Hur känner ni inför hösten?
(Bilden föreställer min yngsta och min äldsta dotter sommaren 2014)
#1 - Lillemmish - mode - inspo - mamma

Vilken fin bild =)

ha en bra torsdag
kramis

#2 - Inga Magnusson

Jag har alltid gillat hösten, av samma skäl som mannen du pratade med. Mindre prestationskrav, mysigt med tända ljus o inneaktiviteter. Här i Värmland är det kanske mer skillnad på årstiderna också, fast vi har haft dåliga vintrar en period. Nu när jag går in i kärringåldern är jag vaksam på just D-vitamin. Tar ett tillskott som heter Kvinna 60+ och där finns rätt mycket av det och annat som kan behövas. Tänker att det är bra nu när det blir mindre av solljus!

#3 - Ljuva Julia

sv: Åh, det låter ju hur bra som helst :)

Angående hösten är jag inte så förtjust. Här i Umeå är hösten ful. Jag hade kunnat gilla hösten om den var 12 grader, sol och vackra löv, men löven har redan blåst av och vi har kallt, regnit, blåsigt och brunt. Såå... nedräkning till vintern pågår ;)

#4 - Mia Forsberg

Vilken vacker bild! :)

Ja det där är ett bra citat!
Hoppas du får en fin torsdag!​​

#5 - Madeliene

Tycker hösten är så himla fin, med alla färger, det bästa med hösten är nog när man har dom här riktiga höstdagarna, med sol och lite värme, och att man faktiskt kan ha massa tända ljus och mysa! :)

svar: Det går verkligen inte att lita på folk, och jag hade svårt för det innan, men det blir ju inte bättre när något sådant här händer!

#6 - Erika

Stor hiss för hösten!

Svar: :-) Länken till din blogg funkar inte tyvärr
madelein.se