Ett verbalt ickefilter
Det märks att jag inte har tränat på en vecka snart. Träningen fungerar ju som ett slags adhd-medicin för mig. Jag menar inte att liten rask promenad gör det, utan rejäl träning, ni vet brottas, använda hela sin kraft, dra armlås och strypa ut och bli utstrypt av sina kompisar. Sådan träning. Ligga och svettas och och kämpa tills du tror att du skall kräkas, sådan fantastisk träning. Ja ni fattar, jag skall inte gå in i fler detaljer än så.
Adhd då, Jag hade som mest och störst problem med det när jag var ung. Det som är svårt är fortfarande svårt men jag har hittat sätt att göra det lättare för mig. En av metoderna är just hård träning. Det jag tappar först när metoderna för att passa in i den berömda lådan falerar av olika anledningar är mitt verbala filter. Filtret styrs ju naturligtvis av hur bra jag är på att hantera min impulsivitet så egentligen är det ju impulsiviteten som tar över. Jag vill inte ens tänka på varför ventilationskillarna som kom till lägenheten imorse inte kunde sluta skratta efter att chocken lagt sig, vi låtsas som om det aldrig hände, eller åtminstone aldrig sades. Förlåt!
Utöver failat verbalfilter så blir jag nog mest bara för mycket, problemet nu är att jag är totalt medveten om att jag är för mycket och försöker liksom göra om och göra rätt och då blir jag ännu mer för mycket. Moment 22. Att vara hemma sjuk och inte riktigt kunna göra det en vill men ändå har sjukt med energi gör inte riktigt saken lättare. (Gissa varför bloggen helt plötsligt lever och frodas igen).
Jag kommer ha så sjukt mycket energi när jag är tillbaka på träningen. Det blir troligtvis på söndag och då börjar jag med knattepass, kanske till och med ger mig på sw innan. (Submission wrestling, alltså brottning utan pyjamas, inte naken alltså, utan utan gi, dvs dräkten som vi har i BJJ). Ser fram emot det. Tills dess får ni helt enkelt stå ut med att jag spammar lite och att en och annan groda hoppar ur munnen. Ciao!
(Bild av Joakim J, min tindersuperlikekompis aka sonens träningskamrat. Bilden är på kvartsfinalmatchen på westside 2016 om jag minns rätt,jag i grått. Det var min första tävling och jag förlorade finalen och slutade med silver. Inte så illa pinkat av en gammal tant.)
 
#1 - Eva`s blogg

he he gammal o gammal :)

Svar: :-)
madelein.se

#2 - Mariana

Trevlig fredag!! 🤗

Svar: Tack
madelein.se

#3 - Carolina

Tycker det är bra när man kan hitta lösningar på saker utan att behöva använda en massa mediciner, kul att du känner att hård träning underlättar ditt liv. Så ska det vara, kram!

Svar: Tack, ja visst är det så :-) Ha en fin dag
madelein.se