Ett nytt kapitel
När barnen växer, en börjar hitta tillbaka till sig själv och sina egna intressen, inte bara identifiera sig med mammarollen. När en kommit såpass långt med sig själv att en inte vill identifiera sig med diagnoser och annat heller. Då börjar en leta efter nystarter, vill strukturera upp alla känslor som kommer över en. Jag hade kunnat skriva om hur många intressanta hemskheter och konflikter som helst genom åren eftersom jag levt ett mindre enkelt liv första 20 dryga åren och eftersom jag har barn med större behov än de flesta andra men jag har valt att vara sparsam med sådant. Jag skrev en självbiografi 2010, det var mitt sätt att rensa med det förflutna. Jag kommer inte gå tillbaka till det men om någon frågar kan jag kanske svara. Mina barn lämnar jag inte ut på det personliga planet, så är det bara. Det känns lite som det är först nu en lever på riktigt. Allting runtomkring fungerar.
 
 
Jag hoppas kunna dela med mig av tankar som passerar mitt huvud, idéer som dyker upp och annat som jag tror kan intressera andra eller saker som jag helt enkelt känner glädje av att dela med mig av.
 
 
 
#1 - Inga Magnusson

Låter som en bra start på nytt liv!

#2 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}