Another day at the office
Idag har jag tillbringat hela dagen på en mässa. Mötesplats funktionshinder 2017. Det är med blandade känslor kan jag meddela. Det är kul med alla intryck samtidigt som alla intryck gör mig sjukt trött. Jag har ganska stort behov av ensamtid och det är i princip obefintligt på sådana här tillställningar. Ja man får smita in på dass emellan varven och fråga bordsgrannen om hen kan vakta ens utställning under tiden. Efter tredje gången känns det liksom inte riktigt lika naturligt att fråga dock. Nä en ska ha en kollega med sig och som tur var så kom min fina kollega strax innan lunch. Hon känner dessutom mig ganska bra så jag behöver bara säga: - Jag ska bara.... jajaja svarar hon, jag är här. Hur som helst så fick vi mycket intresserade frågor och som ett trevligt avbrott så höll vi en föreläsning efter lunch också. Det kom lite drygt 60 personer och lyssnade vilket vi får säga är ganska bra ändå.
Kolla bilden, checka mina triceps. Alltså en börjar se lite biffig ut med blått hår och allt.
Nåväl, jag är fortfarande sjuk så det blir ingen träning idag, dock tänkte jag hålla pass ikväll för tjejerna i Biskop. Häsoprojektet som jag jobbar med. Jag kanske inte har berättat om det? Jag försöker lära ut basic jiu jitsu till unga tjejer i en förort. Gruppen är för enbart tjejer för att de skall kunna träna utan slöja om de så vill. Sen blir det hem och dö på soffan. Pöss!
#1 - Ljuva Julia

awesome, triceps är en av de snyggaste musklerna tycker jag :D Inte för att det är det man går på oftast, men aaassnyggt verkligen :D Krya på dig!

Jag ska googla de olika hashtagsen :D

#2 - Madeliene

Krya på dig fina du! :)
svar: Tack så mycket :)

Svar: Tack <3
madelein.se