ADHD Feministerna

Varje år under Oktober månad samverkar ideella organisationer och andra intresserade för att informera om diagnosen ADHD. Ökad kunskap är ledord likväl som empowerment, i syfte att reda ut missuppfattningar, slå hål på myter och minska stigmatisering.

Under ADHD Awareness Month 2017 är temat i Europa ”kvinnor och flickor med ADHD” De länder som är representerade i ”ADHD Europe ” deltar med större och mindre aktiviteter. Vi står alla bakom en gemensam deklaration – ” Women and Girls with ADHD” som kommer att offentliggöras.

I Sverige har vi vridit till det ett snäpp ytterligare och format ADHD Feministerna. Efter ett decenium av föreläsande, förespråkande och författande om ADHD, tänker vi nu ta mer plats, synas och höras på ett annat sätt.
Var med oss!

gilla ADHD Feministerna på Facebook

 
#1 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}