Måndag
Hemmajobb idag då ett barnen skall till tandläkaren och eftersom skolan ligger på andra sidan stan och jag inte har bil och körtkort hade det tagit halva dagen att hämta och lämna och jag hade inte fått gjort någonting. Just nu är jag inne i en svacka. Jag tycker ingenting är roligt längre. Träningen som jag älskar går jag till på ren rutin men eftersom jag är skadad kan jag inte köra 100 procent och det gör mig deprimerad. Töntigt jag vet men så är det.
Helgen har varit av blandad kompott. Jag var på fest i lördags, tränade tre pass i går söndag och jobbade några timmar inom Kriminalvården. Det börjar bli kallt nu så utetid känns jobbigt fast jag vet att jag mår bra av frisk luft. Borde passa på nu närt solen skiner också. Bara att klä sig bättre. Det mesta har en extra tröskel att kliva över för att få till helt enkelt. Behöver lite pepp och tips på små ting som kan förgylla vardagen nu! Förslag?
Snart är det Jul på Liseberg i varje fall, då skall vi dit! (Detta är från 2016)

 
 
#1 - Miss Baby Peaches

Gud så mysigt! Skulle jättegärna vilja åka dit någon gång!

#2 - Jessica Högberg

Det är lite deppigt denna mörka årstid men snart kommer julen med alla ljus och förgyller, jul på Liseberg är riktigt vackert

#3 - Johanna Utterberg

Åh vad jag vill uppleva jul på Liseberg! :) Hoppas du kan få lite inspiration till träningen igen och att det kan kännas roligare än bara nödvändig rutin :)

#4 - Marias Memoarer

Härlig julstämning på Liseberg! :)

#5 - Johanna

Att göra något annorlunda kan hjälpa tycker jag när saker känns lite trista och rutinmässiga. Typ gå på någon rolig endagskurs eller föreställning. Lite ny luft liksom!☺️