Det går några dagar mellan inläggen
Jag tänker att det betyder att jag har ett liv? Skämt åsido så känns det skönt att bara blogga när lusten faller på och inte för att det känns som om jag måste bara för bloggandets skull. Sunt på sätt och vis.
Idag har jag trots ledighet fullspäckat. Man får passa på och göra sådant man inte hinner när man jobbar. Jag skall träffa min PT Anton om nån timma, därefter möta sonen och några andra och titta på nördparaden och sen vidare med sonen hem så skall han bjuda på grillunch. Ikväll skall jag handla upp lite här hemma och sen umgås med en kompis. Imorgon åker jag på läger till Norge, BJJ läger.
Hoppas ni får en fin dag!
 
 
Helgen snart förbi
Fredagen bjöd på inskolningsträff för Milla på sin förskoleklass hon börjar i till hösten. Efter det blev det städ på klubben, sen åkte vi hem en stund och vilade och sen åkte jag och tränade på eftermiddag/kväll.
Lördag, jag och Milla var ute i det fina vädret, jag jobbade med Häsoprojektet mellan 14-16 (14 tjejer kom) och sen på kvällen tog vi det bara lugnt.
Idag söndag, yngste sonen skall till Datorspelsklubben, sen skall jag och Milla lämna henne på kalas, jag skall öppna för tjejrull och sen skall jag hålla barnpass och efter det städa klubben, (Milla är med mig). Mellandottern har vait med en kompis på deras land hela helgen och mellansonen är på läger så det har varit ganska lugnt.
Här är en av mina absoluta favoritbilder, snart är vi i sommartider igen (runt 2009 tror jag detta är)
 
Sommarunderhållningen Vårväderstorget
Gick förbi efter jobbet, härlig traditionell Boliviansk dans, variete och Harald Treutiger. Trevligt!