Tillbaks till rutiner
 
 
Jag har haft lite lugnare träningstempo förra veckan eftersom jag var på resa. Fem dagars vila mådde kroppen bra av, värre var det med psyket haha. Denna veckan blir det lite mindre också eftersom det är barnveckan men några tillfällen blir det i varje fall. Jag vann två PT-timmar på en facebooktävling och första tillfället blir i eftermiddag efter jobbet. Eftyer det skall jag och Milla på fika hos storebrorsan och sen efter det en tur i snön som kom till Göteborg sent omsider.
Imorgon onsdag blir det BJJ, Milla hänger på. På torsdag blir det Muay thai ett pass. Fredag och lördag får vi se, det beror på hur kul Milla tycker det är. Skall kanske gå på bio med dem också. Söndag blir det tjejrull och sen på kvällen håller jag barnpass. 
Nästa vecka blir det full träningsvecka igen, ser fram emot det. Något annat jag ser fram emot är att åka till Norra Dalarna över Påsk. Jag lånar med mig småtjejerna från pappan så de kan åka lite skidor. Underbart när det går att ordna. Det blir en lång tågresa men det är klart värt det.
(Grövelsjön Nyår 2014-2015)
(Grövelsjön Nyår 2015-2016)
 
 
 
#1 - Lina Hjalmarsson

Vart i Dalarna ligger grövelsjön?

#2 - Jessica Högberg

Så mysigt med skidor några dagar

#3 - Days by Johanna

Härligt med lite skidor i påsk!

Ja det är riktigt gött när man hamnar på rätt plats!