Fin helg med barnen
Torsdag, fredag och lördag vilade jag från träningen eftersom jag åkte på en sträckning. Igår var jag igång ordentligt igen och det kändes riktigt bra. Vi kör mycket back to basics nu vilket är super. Från stående och sen situationssparring från öppen guard. Det är roligt. Det börjar kännas roligt igen med sparring och annat, har haft en omotiverad period men gått och tränat ändå. Enda problemet nu är fysiskt, mina fingrar är helt körda haha.
Hur som helst. I lördags hade jag lite familjekalas. Min mamma, pappa och pappas flickvän samt alla barnen var här och vi käkade mat ihop. Jag gjorde två olika pajer, en vego och en köttfärs. Det uppskattades. Jag fick en jättefin krukväxt av pappa och av barnen en ny träningsväska. Mamma hade köpt massor av saker som hon alltid gör och så fick jag lite pengar av henne.
På dagen på lördagen var jag och Milla på barnkalas först. Hon åkte rullskridskor dit vilket var ett säkert vårtecken i mina ögon. Det var ett superhjältekalas och Milla var rosa batman. Det är mycket rosa nu. Efter det åkte vi hem och lagade mat. Kvällen innan bakade vi muffins. Den enda som inte var med på mitt kalas var mellansonen. Han var med nere i Lomma på JSM i thaiboxning. Han hade elever som tävlade.
Söndag kom jag igång med lite smygträning igen, tjejrull och så höll jag pass för barnen på kvällen. En helt ok andra del av veckan. Denna vecka är träningsvecka och till helgen åker jag till Stockholm och jobbar!
 
 
#1 - Sofie - Livet på landet med tre små!

Kul med kalas och presenter.

Sv: är så trist när dom små slår sig, tur Anna är så tålig och lugn. Värre med mamman! Ha en fortsatt fin vecka.

#2 - Sofie - Livet på landet med tre små!

Kul med kalas och presenter.

Sv: är så trist när dom små slår sig, tur Anna är så tålig och lugn. Värre med mamman! Ha en fortsatt fin vecka.