Onsdag
Igår var jag på mitt andra PT-pass. Riktigt kul att lära sig om hur muskler fungerar, vad som funkar på vad och vad som är bra för kampsport. Tyngdlyftning tycker jag verkar riktigt roligt så det vill jag verkligen lära mig mer om och testa fler gånger.
Åkte i princip direkt till BJJ där vi först körde ett sjukt uppvärmningspass på 40 minuter (crossfitträning) och sen hård sparring sista 30 minuterna. Riktigt köttig träning. Tyvärr lyckades jag skada tån, trodde först jag brutet den men det verkar mer som en spricka nu. Fortfarande svullen så jag kan inte se om den går och böja ordentligt men det gjorde i varje fall att jag hoppade över thaipasset igårkväll.
Idag har jag lite privata ärenden att avverka och sen blir det jobb och BJJ.
 
Fin helg med barnen
Torsdag, fredag och lördag vilade jag från träningen eftersom jag åkte på en sträckning. Igår var jag igång ordentligt igen och det kändes riktigt bra. Vi kör mycket back to basics nu vilket är super. Från stående och sen situationssparring från öppen guard. Det är roligt. Det börjar kännas roligt igen med sparring och annat, har haft en omotiverad period men gått och tränat ändå. Enda problemet nu är fysiskt, mina fingrar är helt körda haha.
Hur som helst. I lördags hade jag lite familjekalas. Min mamma, pappa och pappas flickvän samt alla barnen var här och vi käkade mat ihop. Jag gjorde två olika pajer, en vego och en köttfärs. Det uppskattades. Jag fick en jättefin krukväxt av pappa och av barnen en ny träningsväska. Mamma hade köpt massor av saker som hon alltid gör och så fick jag lite pengar av henne.
På dagen på lördagen var jag och Milla på barnkalas först. Hon åkte rullskridskor dit vilket var ett säkert vårtecken i mina ögon. Det var ett superhjältekalas och Milla var rosa batman. Det är mycket rosa nu. Efter det åkte vi hem och lagade mat. Kvällen innan bakade vi muffins. Den enda som inte var med på mitt kalas var mellansonen. Han var med nere i Lomma på JSM i thaiboxning. Han hade elever som tävlade.
Söndag kom jag igång med lite smygträning igen, tjejrull och så höll jag pass för barnen på kvällen. En helt ok andra del av veckan. Denna vecka är träningsvecka och till helgen åker jag till Stockholm och jobbar!
 
 
Grym träningsperiod
Jag har fått köra riktigt bra pass senaste tio dagarna men igår åkte jag på en sträckning på baksidan så nu blir det några dagars vila. I fredags var jag ute med några klubbkompisar så lördagen blev det mest hemmaträning. Annars bra tekniska pass på BJJ och långa serier med slag och spark på thaien. Känns riktigt bra.
Igår fyllde jag 45 år, firade med att träna haha, kom hem och drack ett glas vin och somnade. Till helgen däremot skall vi ha kalas så Milla och jag skall baka efter middagen idag. Känns kul för det var ett tag sedan. Hoppas ni haft en bra vecka!