Onsdag passerad
Var hemma från jobbet med den lilla, bytte dag så skall jobba fredag istället. Hon är tapper och klagar i princip ingenting. Var lite känslosam på kvällen igår när hon insåg att hon inte alls ville ha en bruten arm. Eller handled är mer korrekt. Både Strålbenet och armbågsbenet var av. De låg fint dock så läkaren sa att hon troligtvis inte behöver opereras men hon skall på återbesök på tisdag nästa vecka och då får vi se. Jag är ju på Gotland med jobbet då så exmaken åker med henne.
 
Fyra veckor med gips innebär att vi får tänka nytt på semestern. Skall ju till Skagen så får kolla vad som finns att göra som inte innebär bara bad. Tips någon? Vi har ingen bil så det måste vara lätt att ta sig kommunalt.
 
Lillan hängde med på träningen igår i varje fall, hon har massor av överskottsenergi nu när hon inte kan leka riktigt så aktivt som hon vill. Läkaren sa att hon får inte ramla och slå i handen på i varje fall två månader för då kan det bli komplikationer. Supersvårt när man har så mycket energi som vi har. Långa promenader har det blivit. Jag ar meddelat försäkringsbolaget också ifall oturen skulle vara framme. Sen skulle jag vilja ge ett litet tips! Milla gjorde inte särskilt mycket väsen ifrån sig när det hände, jag hade aldrig kunnat gissa att bägge benen var av. Jag gissade på en stukning men det var något med henne som gjorde att jag kände att jag borde kolla upp det. Trust your instincts parents!!! Jag är glad att jag gjorde det i varje fall.
Idag är Milla på dagis igen, två dagar vila hemma blir bra. De skall ringa mig om det inte funkar. Ikväll skall jag passa på att träna, vill träna så mycket som möjligt nu innan Gotland eftersom det troligtvis inte blir så mycket rull då. Har hört av mig till en klubb men inte fått svar ännu.
Ha en fin dag!
 
 
#1 - Mariana

Kram 😊

Svar: Detsamma!
Madelein Larsson Wollnik

#2 - Amada

Å fy stackaren :(

Svar: Tack :-) <3
Madelein Larsson Wollnik

#3 - Annie

Vad jobbigt för tjejen din :/<3

Svar: Tack <3
Madelein Larsson Wollnik

#4 - elin

Stackare :(

Svar: Tack <3
Madelein Larsson Wollnik

#5 - Ljuva Julia

vilken kääämpe! <3

Svar: Tack <3
Madelein Larsson Wollnik

#6 - Days by Johanna

Snacka om höjden på otur :(

Ja vi hade ett barn som trilla på jobbet, och sen på kvällen hade de åkt in och då hade axeln varit ur led... barn är så tåliga. Vi var iaf glada vi ringt föräldrarna direkt och berättar, men hur kan man gå flera timmar med axel ur led utan säga varken bu eller bä.

Svar: Inget vidare, barn är verkligen tåliga
Madelein Larsson Wollnik

#7 - Anita

Men stackarn..

Svar: Tack, ja nu skall hon till pappan jag ska jobba en vecka. Får se vad de hittar på
Madelein Larsson Wollnik

#8 - Sofie - Livet på landet med tre små!

Men stackaren!
Hoppas ni får massa massa tips på andra saker än bad för semestern!!

SV: Ja tiden susar fram. Fast just nu mest går vi varandra på nerverna, haha! Men det faller nog snart på plats. Vädret gör ju inte saken bättre direkt!

Svar: Tack, ja nu skall hon till pappan jag ska jobba en vecka. Får se vad de hittar på
Madelein Larsson Wollnik

#9 - Sarah

aj ser inte skönt ut hoppas hon mår bra snart