Onsdag passerad
Var hemma från jobbet med den lilla, bytte dag så skall jobba fredag istället. Hon är tapper och klagar i princip ingenting. Var lite känslosam på kvällen igår när hon insåg att hon inte alls ville ha en bruten arm. Eller handled är mer korrekt. Både Strålbenet och armbågsbenet var av. De låg fint dock så läkaren sa att hon troligtvis inte behöver opereras men hon skall på återbesök på tisdag nästa vecka och då får vi se. Jag är ju på Gotland med jobbet då så exmaken åker med henne.
 
Fyra veckor med gips innebär att vi får tänka nytt på semestern. Skall ju till Skagen så får kolla vad som finns att göra som inte innebär bara bad. Tips någon? Vi har ingen bil så det måste vara lätt att ta sig kommunalt.
 
Lillan hängde med på träningen igår i varje fall, hon har massor av överskottsenergi nu när hon inte kan leka riktigt så aktivt som hon vill. Läkaren sa att hon får inte ramla och slå i handen på i varje fall två månader för då kan det bli komplikationer. Supersvårt när man har så mycket energi som vi har. Långa promenader har det blivit. Jag ar meddelat försäkringsbolaget också ifall oturen skulle vara framme. Sen skulle jag vilja ge ett litet tips! Milla gjorde inte särskilt mycket väsen ifrån sig när det hände, jag hade aldrig kunnat gissa att bägge benen var av. Jag gissade på en stukning men det var något med henne som gjorde att jag kände att jag borde kolla upp det. Trust your instincts parents!!! Jag är glad att jag gjorde det i varje fall.
Idag är Milla på dagis igen, två dagar vila hemma blir bra. De skall ringa mig om det inte funkar. Ikväll skall jag passa på att träna, vill träna så mycket som möjligt nu innan Gotland eftersom det troligtvis inte blir så mycket rull då. Har hört av mig till en klubb men inte fått svar ännu.
Ha en fin dag!
 
 
Drygt två veckor går fort
Vad har hänt sedan sist?
Det har varit skolavslutningar
 Vi har varit på fotostudio och tagit familjebilder
Jag har gått min första tävling som blåbälte
Vi har haft ett amazing tjejrull med massor av tjejer
Jag har tagit mitt första dopp i havet
Jag har varit med i tidningen
Jag har firat midsommar med bästa Thais
Jag har varit på Kit Dale seminarie i Varberg
Jag har tränat, tränat, tränat och igår påbörjade jag pass 150 av 300 som mål innan året är slut. Den lilla vilda ramlade tyvärr mitt i träningen och bröt handleden.Hon är dock glad ändå. Vad har ni gjort sista två veckorna?
 
 
Torsdag till lördag
I torsdags blev det träning, nogi denna gången och ett PT pass. Jag har lyckats dra på mig någon form av sträckning eller inflammation i högerarmen, trolign biceps. Det sträcker sig från armvecket upp mot armhålan när det är som värst. Försöker verkligen vila armen men svårt när det är högr som man använder till allt.
Fredag vilade jag från träning, just på grund av armen. Lördag likaså, körde lite rehab som inte påverkade användandet av armen samt lite sparkar med sonen.
Barnen har varit hos mig tre dagar extra denna veckan. Vi har myst och varit och handlat lite. Ikväll kommer de igen och då blir det nästan två veckor i sträck. Helgen hos pappan. Nu går veckorna väldigt fort.
Jag har fått lite loppismotivation igen, den har varit långt borta. Storstädat hela lägenheten ordentligt och då brukar jag belöna mig med att köpa hem något fynd. Jag har fått ta upp min cykel i lägenheten då någon saboterat genom att släppa ut luft ur däcken. Annars är det mesta som vanligt. Fullt upp med jobb, barn och träning.
Fatet, spelet och Cola flaskan är mina senaste fynd, 100 kr för alla tre.
Denna hyllan är full av paket Milla fick på sitt barnkalas. Grisen är en sparbössa som hon fyndat på loppis. Hyllan köpte jag billigt via ett Campadre erbjudande. Jättefin men extremt lång leveranstid. Milla delar rum med sim 13-åriga syster och blir ofta utputtad ur detsamma. Tonåringar!
Känns som tryggast att ha cykeln hemma.