Ny vecka, sista semesterveckan
Tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag blev det träning, vissa av dagarna mer än ett pass. Jag passar på när de små¨är hos pappan och när jag ännu har semester. Torsdagkväll var vi några som gick vi ut och åt och spelade biljard efter träningen, fredag var vi några till som gick på krogen efter passet. Blev bara två små öl dock och tidig hemgång. I lördags lånade jag hem Milla över natten för jag var barnvakt till kompisens dotter. Hon blev inbeordrad att jobba natt. Kroppen mår ovanligt bra för att ha tränat så mycket som jag gjort. Ser fram emot denna veckan med massor av träning också sen är det tillbaka till jobb och vanliga rutiner.
Jag älskar verkligen denna bilden!!
Hoppas ni hade en bra vecka också?
Tisdag
Måndagen blev det ett pass, dock har jag överansträngt nacken så jag tog det lite lugnare. Tisdag storstädade jag vidare, gjorde lite traderaauktioner och höll sen basic BJJ pass för unga tjejer i förorten igen. Kommer kölra varje tisdag och lördag nu.
Idag har jag gjort en massa pappersarbete, både privat och för företaget.
Ikväll blir det träning igen annars inga direkta planer.
Hittade denna snart tio år gamla bilden på sonen när han är på läger. Tiden bara rusar iväg.
Tomt i lägenheten
De yngsta har åkt till sin pappa och stor tös är på semester så bara jag och mellansonen är hemma. Idag hade jag tänkt gå upp tidigt och göra en rejäl rensning i lägenheten. Fastnade dock framför youtube inatt och somnade inte förrän vid 03.30 vilket också ledde till att jag inte kom upp förrän 11.45. Nåväl bättre sent än aldrig. Jag har ju semester och det enda inplanerade idag är träning klockan 18.
Har hunnit med en dusch, tvätt, disk och plockat undan lite. Skall sätta mig och skriva en lista på vad som behöver göras. Skall bland annat rensa i garderober och bland leksaker. Är så mycket som inte används. Kanske blir lite traderaauktioner, får se om jag orkar eller om jag bara skänker allt. Har ni några planer?
Jag kan inte fatta att den här lilla börjar i förskoleklass i höst! Det var bara några ögonblink sedan hon var så här liten ju !!