Så gick en dag till
Igå blev det ingen träning alls. Jag och stor son åkte till Mölnlycke på morgonen och Hulebäck för att kolla när mellansonen spelade Xylofon på deras öppet hus. Han läser ju Estet, Trumslagare/slagverk. Han var superduktig och det var kul att se xylofonspelet. Är ju van att han sitter bakom trummorna.
Efter det käkade jag och stor son lunch på Herr Ober och sen följde jag med honom och storhandlade. Han handlar en gång i veckan. Det värmer mammahjärtat att han handlar allt ekologiskt. Extremt miljömedveten kille det där.
När vi var klara mötte jag upp en kompis och vi åkte och hade Besöksverksamhet på Högsboanstalten. Det gick bra, intresserade killar och vi fick lite önskemål med oss om att ta reda på lite information kriung arbetsliv och annat.
Sista uppdraget för dagen var att åka och storhandla för egen del. Min exman var snäll och ställde upp med bil och körning (har inget körkort). Fick med Milla gullungen på köpet och hon ville stanna kvar och sova över efteråt och eftersom hon ändå skulle komma till mig idag så bestämde vi att det var ok att hon gjorde det. Mysungen!!
Idag kommer småttingarna med andra ord fast först skall jag hinna med ett träningspass på en annan klubb och efter det försöka hinna iväg till mellansonen som har uppvisning på sin klubbs öppet hus (muay thai).
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
 
 
#1 - Tilda Barkselius

Lät om en himla mysig dag!

#2 - Days by Johanna

Låter som en bra dag igår.

#3 - åsa i åsele

En bra dag med andra ord :)

Svar: Ja det är synd att klaga :-)
Madelein Larsson Wollnik