Matsvinn och ekologiskt tankesätt
Jag är ingen expert på vare sig det ena eller det andra men det känns bra för mig att handla ekologiskt så jag ser liksom ingen anledning att ifrågasätta huruvida det är fusk eller ej. Jag gillar inte heller att kasta mat som blir över så jag försöker göra något bra av det som blir kvar. I fredags kokade jag saffransris vilket inte var en höjdare enligt de stora barnen. Själv tycker jag det är otroligt gott. Blev bra till matlådan dessutom. 
(mobilbild)
Det som blev över använde jag till gårdagens middag. Risplättar och sen ekologiska hemgjorda köttbullar till barnen som inte alls är lika intresserade av vegetariskt som jag är. Quorn är ok men kanske inte två dagar i rad.
 
 
Risplättarna var lite bättre tyckte de och för egen del så har jag bra tillbehör till matlådorna ett par dagar.
 
#1 - Fröken Rödlök

Vilka söta lådor du har din mat i =) Har du provat matsmart? Älskar det - ta hand om sådant som annars skulle kastas, till ett fint pris.

Tipsar om veckans blogg - du får gärna vara med om du vill ... http://mizca.se/vinnarna-i-veckans-blogg-28366088

Svar: Jag jag har använt matsmart. Tyvärr handlar man på sig saker man inte skulle köpt egentligen bara för att det är billigt så jag handlar sällan där nu :P
Madelein Larsson Wollnik

#2 - Eva`s blogg

Men gud va gott det ser ut , ja matlådor gör jag oxå det är ett måste tycker jag o ekologiskt val är prio ett :) här är det en vilo helg :) ha det gott