Ett omvälvande år
På träningsfronten känns det som det går framåt och inte står still i varje fall. En period kände jag att det inte hände någonting. Jag tycker fortfarande det är lika roligt med BJJ och jag har dessutom hunnit med en termin thaiboxning. Kampsporten har förbättrat mitt liv 200 procent.
Ja det har hänt mycket det här året. Störst av allt och mest energikrävande var dock skilsmässa med efterföljande flytt i somras. Har landat i det nu dock. Jag kan ju bara prata för mig själv men för mig känns livet ganska lugnt och harmoniskt för tillfället. Skönt att kunna ge sig själv tid. Finns det barn med i bilden så kommer de ju alltid i kläm oavsett hur eller varför. Det är tankar en får brottas med vare sig en vill eller inte. Äldste sonen flyttade hemifrån i somras, de två näst äldsta bor hos mig på heltid och de tre små varannan vecka. Det fungerar bra och vi pratar mycket jag och barnen och deras alla tankar blir bekräftade. Det är viktigt! Så här privat brukar jag inte vara men det är en av anledningarna till att jag inte bloggat så mycket senaste tiden.
Jag och Milla var på vår drömresa i våras, hon fick komma tillbaka till våra vänner på Sri lanka och det var fint med lite tid för bara henne.
 
 
Jag älskar verkligen det landet.
I övrigt var jag på blogger boot camp och träffade bland annat Jörgen Kruth. Jag var på BJJ läger i Norge, jag tävlade fyra gånger 2016, en gång sw och tre gånger med gi. Två fjärdeplaytser och två silvermedaljer. Det har troligtvis hänt väldigt mycket mer men det får läggas i minnesbanken för att plockas fram senare.Vad var era mest minnesvärda händelser?
#1 - Freja Lindsjö

Vad kul med thaiboxning, det skulle jag vilja testa på :)

#2 - Pauline Hurtig

vilka härliga bilder!

Svar: Tack så mycket :-)
Madelein Larsson Wollnik

#3 - Veronica Björkell

Wow vilka underbara bilder!
Tack för din kommentar på min blogg.

Svar: Tack <3
Madelein Larsson Wollnik