Ny arbetsvecka och 100% träningsfokus
Jag kommer troligtvis ha tid att sitta vid datorn först fram emot sen kväll men det är väl egentligen inget problem. Det verkar som om tangentbordet helat sig själv under natten dessutom. Idag jobbar jag i skolan och ikväll blir det BJJ. Kommer hinna hem emellan och fixa middag dock. Funderar på om jag kanske skall åka förbi rehabbassängen efter träningen. Har träningsvärk och känner mig stel. Får se vad jag orkar.
Det blev två fulla pass igår och sen gick jag in och var med på halva submission wrestling passet dessutom. Sen tog hungern över haha. Kunde inte låta bli eftersom det började direkt efter barnpasset så jag var på klubben i princip hela dagen igår.
 
 
 
Två dagar till
Tan,gen,tbordet har lagt avn, sqå' här sqer men,in,garn,a ut om +jag in,te gå'r in, och rättar dem. SQtor dotter välte en, flasqka vatten, över det igå'r. Kän,n,sq sqå'där kul att behöva lägga tid på' rättn,in,g sqå' det få'r bli att sqkaffa ett n,ytt idag.
Idag skall de små till sin pappa igen och det känns lite vemodigt. Här hänger vi på balkongen.
Fredagen, blev det bara lite hemmaträning, skulle iväg men fick inte ihop det rent logistiskt. Lördag däremot blev det go träning med enbart tjejer.
See ya
Funderingar
Nu har jag varit vegetarian (lakto-ovo) i drygt tre år. December 2013 fick jag nog och slutade helt äta kött, fisk och fågel. På senare tid har jag funderat mer och mer på att skippa även ägg och mejeriprodukter. Har inte helt bestämt mig ännu men kommer försöka gå över lite grand från och med nu för att se hur det känns. Jag tänker börja med att utesluta ägg. Sen tar jag en sak i taget. Vill läsa på lite så jag vet att jag får i mig allt jag behöver med tanke på att jag tränar så mycket som jag gör.
Här är till exempel ett bra inlägg om vad som behövs för att täcka det dagliga behovet vad gäller näringsämnen. Vad gäller frukostmat så finns det en uppsjö av alternativ till mejeriprodukter.
 
 
Ja jag får se, en dagt i taget och jag tror att uteslutandet av ägg är nog så krångligt med tanke på att jag kommer bli tvungen att läsa innehållsförteckningar på ett sätt jag inte behövt tidigare. Så småningom lär man väl sig vad som funkar och inte funkar men det tar nog ett tag.