Fever
Igår var den lilla feberfri men vi var hemma eftersom man skall stanna hemma ett dygn efter febern försvunnit. Idag när jag väckte den lilla för att gå till dagis hade febern kommit tillbaka. Snacka om Vabruari. Jag kommer få en fattig månad nästa månad. Det är inget att göra. Nästa vecka har jag tagit ut tre semesterdagar eftersom jag flyger till Geneve och sen bussar vidare till Chamonix. En väldigt god vän fyller jämnt så jag skall dit och fira henne. Har aldrig varit där förut så det ser jag mycket fram emot.
Igår storstädadade jag lägenheten, idag skall jag ge mig på och tvätta sängkläder. Kanske hjälper och få bort lite influensabaciller. Vet inte hur det där funkar.
Igår satt jag och tittade på semesterresa för mig och barnen under sommaren. De ska´troligtvis bila två veckor i Europa med sin pappa men eftersom jag inte har bil och körkort så kommer jag antagligen ta med dem med färjan över till Danmark och sen buss till Skagen och så får vi hoppas på fint väder.
Här är mina favoriter från mina fem resor till Sri Lanka
2011
2012
2013
2014
2016
Sri Lanka är mitt absoluta favoritland, har en stor plats i mitt hjärta och det blir förhoppningsvis många fler resor dit. På Nyårsafton har jag bestämt mig för att åka till Goa. Inte Sri lanka men nära inpå.
Vad är erat favoritsemestermå?
 
#1 - Anonym

tack så mycket

#2 - Sarah

tack så mycket

#3 - Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så härliga resebilder :)

#4 - Sofie - Livet på landet med tre små!

Wow så häftig resa!

Dom säger ju att man inte kan städa bort baciller men jag tror ändå det är lite psykiskt. Vet man att huset är städat och rent så mår man lite bättre.
Och någon liten bacill måste ju ändå dö i all städning!

sv: Denna gången har jag varit nog med att inte tänka så faktiskt. Han har varit sen med att både gå och annat och mest varit stilla i nästan ett år, har liksom för en gångs skull njutit av att ha just en bebis.
Fast njuter nu med. Han är så söt när han lyckas klättra upp någonstans och sitter nöjt och ler och dinglar med fötterna.

Ha en fortsatt fin vecka!

Svar: Ja visst är det psykologiskt haha
Madelein Larsson Wollnik

#5 - Johanna

Vad fina bilder och elefanterna 😍
Har nog inget favoritresemål men skulle gärna resa till Australien och östra Asien. Och överallt där dom pratar portugisiska för det är är så vackert!

Svar: Det är också resmål jag gärna åkt till !! :-)
Madelein Larsson Wollnik

#6 - Lina Hjalmarsson

Jag är rädd för nya saker haha. Skulle vilka se världen men är rädd för de okända typ :S

#7 - Lina Hjalmarsson

Jag är rädd för nya saker haha. Skulle vilka se världen men är rädd för de okända typ :S

Svar: Ah då kan det bli tufft haha
Madelein Larsson Wollnik

#8 - Ljuva Julia

tur att ni stannade en dag extra då, annars hade det säkert varit en ännu värre febertopp som kom tillbaka! Men fortfarande, stackarn!

#9 - bylittlenea.blogg.se

Underbara bilder! Jag och familjen var i Sri Lanka för exakt fem år sedan (senaste dagarna har jag fått upp det i överflöd som minnen på Facebook). Vi hade en fantastisk resa! Håller med, det är ett land värt att besöka. Trevliga människor, vackra stränder, god mat och mycket mer :)

Svar: Visst är det underbart!! Nu skall jag natta mig tidigt, skall äntligen iväg till Chamonix och fira en väninna imorgon :-)
Madelein Larsson Wollnik