Chamonix
Väldigt tidigt imorgon bitti drar jag till Chamonix på fest. Ibland åker man lite längre för att fira en person som är viktig för en. (Bilden är googlad Chamonix)
 
Lördag och ledig
Trots att jag vabbat nästan hela veckan är det skönt när helgen kommer så man får sova ut i varje fall. Idag var planerna att åka på tjejrull och ha med Milla men hon är fortfarande ganska hängig så det blir på sin höjd en promenad i det fina vädret. Vabruari som sagt.
Idag bokade jag semester för mig och de yngsta (de stora var inte intresserade av att följa med så vi får hitta på något annat tillsammans.Det blir en knapp vecka i Skagen för oss andra. Bra eftersom ajg inte har körkort. Vi tar färjan över, buss till Skagen och sen bor vi på vandrahem måndag till fredag. Passar min plånbok lite bättre. För er som inte vet, Skagen är en del av Danmark.
(Googlade bilder, Skagen)
 
Fever
Igår var den lilla feberfri men vi var hemma eftersom man skall stanna hemma ett dygn efter febern försvunnit. Idag när jag väckte den lilla för att gå till dagis hade febern kommit tillbaka. Snacka om Vabruari. Jag kommer få en fattig månad nästa månad. Det är inget att göra. Nästa vecka har jag tagit ut tre semesterdagar eftersom jag flyger till Geneve och sen bussar vidare till Chamonix. En väldigt god vän fyller jämnt så jag skall dit och fira henne. Har aldrig varit där förut så det ser jag mycket fram emot.
Igår storstädadade jag lägenheten, idag skall jag ge mig på och tvätta sängkläder. Kanske hjälper och få bort lite influensabaciller. Vet inte hur det där funkar.
Igår satt jag och tittade på semesterresa för mig och barnen under sommaren. De ska´troligtvis bila två veckor i Europa med sin pappa men eftersom jag inte har bil och körkort så kommer jag antagligen ta med dem med färjan över till Danmark och sen buss till Skagen och så får vi hoppas på fint väder.
Här är mina favoriter från mina fem resor till Sri Lanka
2011
2012
2013
2014
2016
Sri Lanka är mitt absoluta favoritland, har en stor plats i mitt hjärta och det blir förhoppningsvis många fler resor dit. På Nyårsafton har jag bestämt mig för att åka till Goa. Inte Sri lanka men nära inpå.
Vad är erat favoritsemestermå?