Shit, sista dagarna innan jobb
Vad hände med den här semestern? Nu är det sista dagarna och sen på måndag börjar allvaret igen med inskolning på fritids och jobb. Jag tog en vilodag igår också eftersom jag kände något kliande i halsen. Känns mycket bättre idag så det var nog rätt beslut. Idag skall jag troligtvis köra två pass eftersom jag är bjuden till en annan klubb nu på förmiddagen och skall träffa sonen ikväll efter kvällspasset.
Igår behövde jag hjälp med att hämta ett skrivbord på Emmaus så ex-maken och Milla kom med bilen. Efter det så fick Milla sova över för hon ville mysa lite. De skall ju till mig idag ändå eftersom ex-maken och mellantösen skall åka upp till Stockholm och jag erbjöd mig att ta de små en dag tidigare så resan blev av. Mellantösen skall på Pride. Snart kommer han och hämtar den lilla så kommer hon med storebror ikväll igen.
Vad skall ni göra?
 
På måndag börjar fritids för yngsta, siste plutt in i skolans värld.
#1 - Ljuva Julia

Åh så spännande! Hoppas allt går som det ska på jobb och skola och inskolning, så roligt! Min OCD var ett helvete för mina föräldrar också. Min ångest när det inte blev rätt var svår, men deras ångest över att inte kunna hjälpa sin dotter var också förfärlig. Men jag efter ett år på KBT var jag bättre och efter tre år var jag frisk, även om vissa ritualer kommer tillbaka när jag är stressad eller mår lite sämre.

#2 - Helena

Trevlig blogg =)

#3 - Sarah

tack =)

#4 - Frida G Svensson

inte klokt vad tiden går snabbt!