En bra helg
I fredags var jag inne på Göteborgs kulturkalas och åt gott samt lyssnade på Teddybears på Götaplatsen efter träningspasset. Lördag blev det ingen träning för min rygg sade ifrån, tror det var träningsvärk men är inte säker. Söndag blev det träning igen dock. I söndags hade vi kalas för Maxi som fyller 17 idag. min fina kille. Hans pappa kom ner från Örebro över dagen och de hade riktigt trevligt.
 
Igår måndag blev det ingen träning heller men jag och Lillan cyklade till skola och sen jag vidare till jobbet. Har tänkt fortsätta med det ett tag. Jag är ganska förvånad över att det gått så bra med tanke på att sista biten är i princip en lång uppförsbacke. Har inte behövt kliva av en enda gång. Det tar ca 30 minuter inkl lämnandet av Milla. När jag cyklade direkt idag så tog det 22 minuter.
Resten av veckan. Om jag inte får tid att skriva mer i veckan så är planerna följande, jobba tisdag till torsdag, städjobb tisdag, torsdag, lördag, hälsoprojektet tisdag och lördag. Träna (kanske MMA idag om jag hinner) onsdag, fredag, söndag. På lördag efter jobb skall nog jag gå på bio med småttingarna eller något. Inte Mathilda dock för hon skall åka och hälsa på en kompis i Bengtsfors. På söndag åker gullungarna hem till pappan igen.
Full vecka med andra ord, har ni några planer?
#1 - Annie

Vad gott med fika. Såg mumsigt ut ;)

Hoppas du får en bra dag :)

Svar: Tack så mycket
Madelein Larsson Wollnik

#2 - Emelie

Mums vad gott allt såg ut! Kram

Svar: Tack så mycket
Madelein Larsson Wollnik

#3 - Days by Johanna

Fullt upp hör jag. Här blir det nog mest jobb, inte planerat in något annat. iaf. än så länge

#4 - Amanda

Så gott det såg ut<3

Svar: Tack så mycket
Madelein Larsson Wollnik