Helg igen
Igår fick jag hjälp av en god vän att åka runt och handla in grejer till Millas barnkalas imorgon. Jag fick också beställt ett studentplakat då näst äldsta dottern tar studenten ett år efter sina årskullare. Natur avklarat! Vi kommer ha studentmottagning den 1 juni.
Idag kommer samma fina vän hit och vi skall bakas och dricka vin. Cake pops och tårta till barnkalaset. Imorgon smäller det. Milla bjöd hela dagisavdelningen och några extra. Inte alla har svarat på inbjudan så jag får plussa på några utöver de som svarat att de kommer.
Det var ett tag sedan jag bakade så det skall bli kul faktiskt. Här är bilder från Matheus kalas för några år sedan. Han blev aldrig bjuden på kalas och fick aldrig någon att komma på hans kalas så vi ställde till med ett stort facebookkalas. Jag bjöd in mina vänner och vips hade vi hyrt lokal och över 30 pers kom.
 
Efter kalaset blir det snabbt städning och efter det åka och kolla in sonen när han går thaimatch
#1 - Maria

Men åh vad gott det där såg ut!!

#2 - Annie

Åh så gott ;) kanske kan skicka en till mig, det är min födelsedag idag ;)
Häftig header du har, gillar den :)

Sv: Hehe jaså, nä jag tycker april ;)

Ha en bra dag ;)

#3 - Days by Johanna

Härlig med kalas och snart student med :)

#4 - filippalofsved.se

Mums!

#5 - Hemljuvligahem

Så kul när man ska fixa och dona inför kalas, så gulligt av er att ni fixade kalas åt honom.

Kram Linda

#6 - Frk M .

Härliga bilder och säkert blev det ett kanonkalas. Men det gör lite ont i mig att höra om barn som aldrig blir bjudna och att några inte kommer till kalas... På sätt och vis var det bättre förr i alla fall där jag växte upp då alla i klassen eller ingen skulle bjudas....