Andra delen av dagen bjöd på Muay Thai match!
Sonen gick sin femte D-klass match och denna gången blev det vinst med 3-0, grattis grymme du!
Här med stolt pappa som körde hela vägen från Örebro!
Toppendag!
Först barnkalas för Milla som blev sex år för två veckor sedan! Många barn, medeltida hårdrockare med säckpipa, tårta med drake och annat kul. Hon var helnöjd.
Hurra för Milla!!
Helg igen
Igår fick jag hjälp av en god vän att åka runt och handla in grejer till Millas barnkalas imorgon. Jag fick också beställt ett studentplakat då näst äldsta dottern tar studenten ett år efter sina årskullare. Natur avklarat! Vi kommer ha studentmottagning den 1 juni.
Idag kommer samma fina vän hit och vi skall bakas och dricka vin. Cake pops och tårta till barnkalaset. Imorgon smäller det. Milla bjöd hela dagisavdelningen och några extra. Inte alla har svarat på inbjudan så jag får plussa på några utöver de som svarat att de kommer.
Det var ett tag sedan jag bakade så det skall bli kul faktiskt. Här är bilder från Matheus kalas för några år sedan. Han blev aldrig bjuden på kalas och fick aldrig någon att komma på hans kalas så vi ställde till med ett stort facebookkalas. Jag bjöd in mina vänner och vips hade vi hyrt lokal och över 30 pers kom.
 
Efter kalaset blir det snabbt städning och efter det åka och kolla in sonen när han går thaimatch