Juldagen
Igår vaknade vi till en fantastisk himmel, lite härligt disig sådär.
 
 
Barnen är nöjda, det blev inte lika dyra klappar som tidigare men väl utvalda för att passa just dem. Äldste sonen fick lite inredningsprylar till sitt hem. Mellansonen fich thaiboxningsutrustning (bland annat nya handskar från Venum). Stor dotter fick presentkort på Kicks och biljett till Little Jinders konsert i Göteborg i februari bland annat. Mellantösen fick en Go Pro-kamera (kopia köpt på Lets Deal) och kläder hon valt ut själv med mera. Son yngst, fick Skylanders senaste version till PS3 (köptes billigt på Black Friday) samt vetenskapsexperiment jag tänkte vi skulle bygga tillsammans. Milla fick bland annat en dockteater i trä och en Frostdocka vilket hon längtat efter otroligt mycket. I övrigt lite lära läsa, lära klockan böcker. Av min mamma fick de massor av fina saker, smink, kläder, böcker och annat. Alla sex fick dessutom VR-glasögon av henne. Denna julen hade flera av barnen köpt julklappar till varandra (kors i taket).
 
Lilleman fastnade på bild men det var så suddiga tyvärr så jag får ta nya idag. Efter all god julmat och paketlöppnande så tog jag och fyra av barnen en långpromenad för att fånga pokemon. Efter att vi var klara och skulle hemåt gick Småtjejerna i förväg. Den lille brukar alltid hoppa av en våning innan vi är uppe för hon vill springa sista trappan för att se vem som kommer först. Det gjorde hon även igår och tur för henne för på sista våningen lyckades hissen fastna med mellandottern så hon fick ringa jouren. Jag skyndade hem och stod och väntade utanför tills de kom och släppte ut henne. De var snabba (kom efter ca 40 minuter).
Vi avslutade kvällen med att spela lite spel, titta på TV och ta det lugnt. Stor son sov över en natt till. Hoppas ni andra haft en bra jul!
 
#1 - Linda

Det låter som en mysig julafton.. Tråkigt med att dottern fastnade i hissen.

#2 - Amanda Jona [SPONTAN]

Låter som att barnen fick ett par riktigt bra julklappar, prislappen spelar ingen roll :)

#3 - Therese Bjärstig

Lät mysigt om man bortser från incidenten med hissen!

#4 - Anette Sjödin

Alla nöjda med genomtänkta julklappar

#5 - Linda

Mysig jul, ganska så skönt att den är över nu tycker jag;)
Svar:Jag dubbelkollade efter dig i vårt nätverk och du är inte med :( Men gå gärna med via vår hemsida;) Kul!

Svar: Jag skall göra detta, vad är länken till hemsidan? (Lat)
Madelein Larsson Wollnik

#6 - Johanna Utterberg

Härliga bilder och låter som bra julklappar till allihop! :)

Svar: Ja de var nöjda :-)
Madelein Larsson Wollnik