Jullovet
Jag har försökt att planera jullovet, sen kommer det troligtvis förändras lite under veckans gång men detta är en  grund i varje fall. Dagens pokemonrunda kommer troligtvis inte bli så lång då det nalkas storm här. Vi får se. Därav överstrykningen. Är den kortare än 2 km så räknas den knappt haha.
Hur ser eran vecka ut?
Juldagen
Igår vaknade vi till en fantastisk himmel, lite härligt disig sådär.
 
 
Barnen är nöjda, det blev inte lika dyra klappar som tidigare men väl utvalda för att passa just dem. Äldste sonen fick lite inredningsprylar till sitt hem. Mellansonen fich thaiboxningsutrustning (bland annat nya handskar från Venum). Stor dotter fick presentkort på Kicks och biljett till Little Jinders konsert i Göteborg i februari bland annat. Mellantösen fick en Go Pro-kamera (kopia köpt på Lets Deal) och kläder hon valt ut själv med mera. Son yngst, fick Skylanders senaste version till PS3 (köptes billigt på Black Friday) samt vetenskapsexperiment jag tänkte vi skulle bygga tillsammans. Milla fick bland annat en dockteater i trä och en Frostdocka vilket hon längtat efter otroligt mycket. I övrigt lite lära läsa, lära klockan böcker. Av min mamma fick de massor av fina saker, smink, kläder, böcker och annat. Alla sex fick dessutom VR-glasögon av henne. Denna julen hade flera av barnen köpt julklappar till varandra (kors i taket).
 
Lilleman fastnade på bild men det var så suddiga tyvärr så jag får ta nya idag. Efter all god julmat och paketlöppnande så tog jag och fyra av barnen en långpromenad för att fånga pokemon. Efter att vi var klara och skulle hemåt gick Småtjejerna i förväg. Den lille brukar alltid hoppa av en våning innan vi är uppe för hon vill springa sista trappan för att se vem som kommer först. Det gjorde hon även igår och tur för henne för på sista våningen lyckades hissen fastna med mellandottern så hon fick ringa jouren. Jag skyndade hem och stod och väntade utanför tills de kom och släppte ut henne. De var snabba (kom efter ca 40 minuter).
Vi avslutade kvällen med att spela lite spel, titta på TV och ta det lugnt. Stor son sov över en natt till. Hoppas ni andra haft en bra jul!
 
Bloggfrånvaro ett par dagar
Har börjat nytt jobb, varit i Luleå, julshoppat, städat och tränat enstaka gånger. Har vilat min kropp vilket har varit toppen. Känner mig mycket starkare. Skall satsa på att komma tillbaka nu under ledigheten. Ingen rast ingen vila. Jobbar några timmar imorgon bara sen är jag färdig på några dagar i varje fall.
 
Luleå
 
 
Rull igår
 
 
Med fina Malin <3