Tjänsteårsmiddag med Volvoarbetare!

Igår var jag medbjuden på Tjänsteårsmiddag på Svenska mässan. Maken har jobbat på volvo i 25 år. Man uppmärksammas när man jobbat där 25, 35 och 45 år samt åren över 45 år. Häftigt tycker jag. Det var runt 1100 personer på plats och ett riktigt trevligt och välplanerat evangemang. God trerättersmiddag och liveunderhållning av hög klass. Jan Bylund var konferencier.
 
 
Kvällens värd var självklart Volvos vd Håkan Samuelsson. Verkade vara en trevlig person.
 Vi hade ett bord precis framme vid scenen. Trevliga bordskamrater i form av kollegor, chefer (med respektive) till maken.  Kvällens underhållning var Peter Johansson, en svensk sångare, gitarrist, dansare och musikalartist. Han har bland annat spelat i den tyska uppsättningen av Saturday Night Fever i Köln 2001–2002, A Chorus Line på Göteborgsoperan 2002–2003 och i Queen-musikalen We Will Rock You i West End i London 2003–2007. och Viktoria Nilsson som bland annat körat bakom Charlotte Perelli.
 
 
De sjöng gamla goa rocklåtar, Queenlåtar och slutligen vinnarlåtarna Sverige haft i Melodifestivalen genom tiderna. De avslutade med att säga att de missat en låt, Herreys Diggilo Diggiley. De hade missat för att Herreys själva skulle sjunga den. Det var en stor överraskning. Jättekul!
 
 
Här är jubilaren! Grattis till dig käre make!
 
 
#1 - Herr Nilssons Fru

Who vad mysigt. Kul när företagen ordnar lite för sina anställda, de borde alla göra.
Sånt där uppskattas nog av de flesta, ett litet extra guldkorn i livet. Så med respektive också - de e gott.
Kramiz o go helg

#2 - åsa

Skoj. Låter som en bra fest :)

#3 - Lilla Lii - Bloggen som blandar kultur med träning

Låter som en bra kväll! :)

#4 - anita larsson

Grattis till Jörgen från mig.

Svar: Det skall jag!!
Not just another mother!

#5 - Freja

Så kul! Nöjd med klänningen?