På min önskelista!

Jag önskar mig en kalender, ni kanske såg min facebookstatus från häromdagen? Om inte, här är den;      

”Har två föreläsningar kvar i år, en gratisföreläsning för medlemmar och en gratisföreläsning för specialpedagoger (som även blev skolkuratorer och skolsjuksköterskor). Har tre Stockholmsuppdrag kvar i år, ungdomsledarhelgen (som planerats tillsammans med flera fina Attentionkollegor), inspirationshelg besöksverksamhet (planerats med likaledes fina Attentionkollegor) och slutligen ett Dialogseminarie om barn och unga tillsammans med fem andra Hjärnkollsambassadörer. Bara tre utvecklingssamtal kvar, ett föräldraråd och fåtal läkartider/BUP-tider. Imorgon skall jag på konferens om självskadebeteende och efter det årets sista funktionshinderråd lokalt. Ett fåtal cafékvällar med föreningen, ett förbundsstyrelsemöte och färdigplanerande av besöksverksamhet.Om en vecka brukarråd på Habiliteringen. Det tur att man bara jobbar 100% numer så man hinner med det som är roligt”.    

Ni kan se att det finns ett behov av en kalender va? Jag använder telefonens kalender för egen del men eftersom barnen är i behov av att veta vad jag pysslar med så brukar jag beställa en hemkalender så att de kan kolla själva. Har inte lyckats få alla till att använda googlekalender ännu.      

Jag köper kalender på Önskefoto, där finns en del att välja på men framförallt kan man få kalendern väldigt personlig. Kika in på deras sida så ser ni själva. Www.onskefoto.se      

Jag skulle inte klara mig en dag utan kalender, skulle du?

 

 

#1 - Kenneth

ja man får glad att man kommer ihåg vem man är o var man bor :)

Har inte så mycket o jag måste använda larm på min telefon annars missar jag

#2 - Life of Johanna

Jag har en men använder den knappt

#3 - ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Ja en kalender är verkligen bra att ha när man har mycket i huvudet.

#4 - Christer Holm

Jag har diagnosen AD/HD och utan kalender och larm när jag ska ta min medicin eller när jag ska gå med dottern på olika saker. För mig är det jätte viktigt att ha en kalender och då fungera google kalender jättebra så jag kan lägga in allt när jag sitter vid datorn. :)

#5 - Veiken

Vi köpte en kalender igår och använder dessutom mobilens kalender... Hängslen och livrem alltså! ;)

#6 - Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag använder mig inte av kalender speciellt mycket just nu, men det är mest för att jag inte behöver planera..:P

Svar: Ok :-)
Not just another mother!

#7 - åsa

Vi kör med kalender både på vägg i hall å en på arbetsbänk i köket, inte för att jag har några direkta aktiviteter ;-) men J är borta två, tre kvällar i veckan å Elin har aktiviteter var å varannan kväll, jag måste ju på nå vis få ihop allt :) mitt minne är ju kort.

#8 - Life of Johanna

Ja det är det som är så svårt, man har klarat allt själv innan och nu är bara laga mat en pärs, det är en omställning som är svår och vänja sig vid :( Men sambon är bäst och underlättar massor

Svar: Förstår det, kram
Not just another mother!

#9 - Freja

Jag använder mig av personligalmanacka.se (tror jag de heter) och älskar att få bygga min egen kalender. Dags att börja bygga nästa års nu!

Svar: De är fina
Not just another mother!

#10 - Fröken.A

Ja november är en sån månad det är tur man har en kalender att anteckna slaviskt i :)

Svar: Japp absolut
Not just another mother!

#11 - Jonnié Jonsson

Knutan pussar tillbaks :)

Svar: Puss
Not just another mother!

#12 - LouiseiTurkiet

Egentligen skulle jag nog också behöva en kalender men jag köpte en förra året som jag knappt skrev i.
Jag finner inte tiden till att sätta mig ner och skriva ordentligt men är det något viktigt så knappar jag in det på telefonen oftast.
Ha en bra fredag!
Kram Louise