Ni vet när man gör det där man måste

...fast det känns som om man bara vill skita i det? Idag jobbade jag till 16.30, gick till dagis en halvtimme försenad (de hade APT) i ösregn (missade precis bussen). Hämtade upp en Milla som ville göra allt utom klä på sig eller lyssna. Gick till busshållplatsen, fick springa sista biten för bussen kom. Åkte en hållplats, Milla plaskade i alla vattenpölar hon såg. Gick till affären, handlade två fulla kassar, gick hem med Milla i ösregn. Kom hem till en "svinstia", var tvungen att städa innan jag började med maten, lagade middag och sen satte jag mig och gjorde en veckomeny med inköpslista. Familjen har käkat, jag var inte hungrig. Nu skall vi strax åka och storhandla, efter det är det lusbehandling, de hade hittat ägg i Millas hår på dagis. Tjipp, tjipp!!
 
 
#1 - Susanna Maria J

Hihi så söt bild :D

#2 - Freja

Sådana dagar fixar inte jag just nu, då stänger kropp och hjärna av...

#3 - Jessica Högberg

Tuff dag!! Skickar en styrkekram=)

#4 - åsa

Men fyy vilken hemsk dag, huvva, sånna dagar vill man helst bara dra täcket över huvudet å aldrig kliva upp.

Härliga Milla <3

#5 - Veiken

Vilken stress! Det gäller att behålla fattningen i såna lägen! Fast jag antar att du fixade allt på ett kick. Jag tror banne mig att du har fler timmar på ett dygn än oss andra! ;)

#6 - Vivi

Euuuhhhh din stackare, sådana dagar är så jobbiga...eller jag har ju inte riktigt sådana dagar då Lilleman är så liten, men jag vet vad du menar ändå <3
Hoppas nu det löser sig med sonen och fraktiuren :(
Kramar !!

#7 - Ruth i Virginia

Va?!?!? Du gick inte till gymmet? :)

Svar: Hahaha exakt ;-)
Not just another mother!

#8 - sara

Tack och vad kul att du hittade mig via johanna. Bokvikning är jättekul och det finns massor av mönster på Facebook, bara sök på Bokvikning lycka till :)