Jag älskar träleksaker!

Jag vet inte vad det är men det är något särskilt med just träleksaker. Jag är ju en sådan person som tycker att det finns alldeles för mycket plast och teknik. Troligtvis därför jag har en förkärlek för träleksaker. Jag fick hem ett paket idag som jag tänkte ge Milla i julklapp. Jag är faktiskt helt färdig med Millas julklappar. Hon skall få köksleksaker i form av en liten Mickispis och lite roliga grejer man kan ha till. Baksaker och porslinsservis. Den julklapp jag tror att hon kommer gilla bäst är nog dock den här lilla läkarstationen från litenleker
 
369 kr tycker jag ger mycket för pengarna. BigJigs är märket och märket har fått en massa priser för bästa leksak och liknande.
 
Kika gärna in på Litenleker, här hittar ni Läkarstationen/sjukhuset. Jag är hyfsat övertygad om att Milla kommer bli superglad.
 
 
#1 - Life of Johanna

Känns som trä håller bättre med, bättre kvalité :)

Vad roligt, minns jag följde ju hela tiden med Milla och det var spännande, så förstår att du längtar nästan lika mycket som vi :)

#2 - Freja

Åhh, vilken fantastisk kul klapp! Jag gillade oxå att ge mina barn den sortens mer rejäla leksaker, hatade alla plastsaker de fick från vänner och bekanta!

#3 - Anonym

Hahahah 😂 jag är lite trött efter natt jobb. Löste rubriken om och om igen:
Träl ek saker
Hmmm... Trälarna, var de särskilt förtjusta i just ek?! Läste vidare o det tog ett tag.... Ja ner till bilderna innan jag kunde läsa träleksaker. 😜

Svar: Haha, freudiansk felläsning ;)
Not just another mother!

#4 - åsa

Fina leksaker dessa, de hade lite på Elins fd dagis... Trä är bättre än plast, hållbarare å på nå vis finare.

#5 - lindisha6barnsmamma

så söt det är